Anna Laura

Hoi, leuk dat je meer over mij wilt weten! Ik ben Anna Laura, christen, geboren op 4 maart 1996, woon in een heel klein stadje in Zuid-Holland, draagt een bril en ben creatief.  Dit ben ik echt in het kort. Maar ik denk dat je graag een uitgebreidere versie van mezelf en die zal ik je helemaal gaan vertellen.

levenslessen, verjaardag, lessen, leven, life
Allereerst ben ik christen en dat wil ik graag in mijn dagelijks leven laten zien daarom zal ik
het er ook af en toe op mijn blog over hebben want dat hoort bij mij. In mijn dagelijks leven studeer ik communicatie aan de Christelijke Hogeschool in Ede waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Ondanks dat ik dagelijks bijna 4 uur aan het reizen ben woon ik nog steeds lekker thuis. Daar heb ik het naar mijn zin want eigenlijk ben ik een echte huismus. Zou je niet zeggen als je kijkt naar het lijstje met plekken die nog wil gaan zien. Naast mijn studie heb ik ook nog wel eens wat vrije tijd. Zoals ik al zei ben ik creatief (ja dat zeg ik van mezelf) en dus graag in de weer met papier, pennen, potloden en af en toe ben ik zelfs aan het haken. Verder zul je me veel achter mijn fijne laptopje vinden. Daar struin ik graag op het internet op zoek naar mooie plaatjes en tegelijkertijd luister ik dan heel graag muziek. Ook lees ik heel erg graag en ik schrijf ook heel veel.  Het liefst in mooie notitieboekjes  want daar heb ik een zwak voor ik kan ze vaak niet laten liggen als ik een mooie zie en heb ik hele grote voorliefde voor interieur (wilde vroeger niet voor niets binnenhuisarchitect worden).

ootd, kleding, fashion, ootd, outfitoftheday, modesty, modest, style, stijl, lifewithanchors

 

Als je mij tegenkomt zul je me vaak op de volgende manier tegenkomen. Ik draag altijd(!) een rok en meestal is mijn kleding blauw, rood en wit gekleurd. Dat zijn namelijk de kleuren die ik het liefst zie en gebruik (kijk maar naar mijn blog). Verder draag ik veel streepjes en altijd een bril. Mijn haar zit of vast of los en meestal zit er iets met een vlecht in.

Zo ik hoop dat je nu wat meer over mij weet. Als je nog iets over mij wilt weten houdt dan zeker mijn blog regelmatig in de gaten voor een Q&A of stel je vraag gewoon eens een keer in de comments!

Liefs, Anna Laura