Making memories | April 2020

April was de maand dat we elke dag thuis waren, twee weken in isolatie zaten en over het algemeen gewoon een beetje vreemd was. Toch heb ik ook hele mooi herinneringen aan de afgelopen en ik deel vandaag een aantal met jou.

making memories, herinneringen, herinnering, april, lifewithanchors, au pair, engeland

lenteweer

De hele maand april is het eigenlijk wel lekker weer geweest. Er zijn misschien 4 dagen geweest dat het weer wat minder was maar het over grote deel van de maand was echt prachtig! En dat was erg fijn. Door het mooie weer konden we veel naar buiten, liep ik zelf heel wat rondjes buiten en was het leven gewoon net wat makkelijker. Afgelopen week was het weer wat minder lekker maar gelukkig gaan we nu weer een aantal mooie dagen tegemoet en daar geniet ik volop van!

Facetimen met het hele gezin

In april hebben we een aantal keren met elkaar als gezin gefacetimed. Dus met mijn broer en zijn gezin, iedereen thuis en mijn broertje in Zuid-Afrika. Zo konden we elkaar allemaal tegelijk zien en waren we toch een beetje bij elkaar. Ik vond het echt heel fijn om te doen!

making memories, herinneringen, herinnering, april, lifewithanchors, au pair, engeland

bakken met de kinderen

De afgelopen maand heb ik heel veel gebakken met de kinderen! Koekjes, cupcakes, pannenkoeken. Ze vinden het heel leuk om te helpen met de ingredienten afwegen, al die dingen vervolgens in een beslag zien veranderen en het daarna bakken. Ik ben een groot liefhebber van bakken en om dit zo samen met de kinderen te doen, daar geniet ik echt van! Hopelijk kan ik deze maand ook weer een paar keer met hen iets lekkers bakken.

making memories, herinneringen, herinnering, april, lifewithanchors, au pair, engeland

Nieuwe plekken ontdekken in worcester

Op het moment dat de scholen dichtgingen betekende dat voor mij dat ik een stuk minder buiten aan het wandelen was. Dat mistte ik best wel maar ook vind ik het heel fijn om gewoon even uit huis te zijn. De afgelopen weken heb ik dus heel wat kilometers gewandeld en zo heel veel nieuwe plekken ontdekt hier in de buurt. Zo heb ik nu een favoriete wandelroute langs het water waarbij ik ook nog kan kiezen hoe lang ik de route wil. Na al die maanden hier vind ik het echt tof om toch nog nieuwe plekken te ontdekken!

Dat waren mijn favoriete herinneringen aan april. Heb jij een favoriete herinnering aan april?