Making memories | Weekend in Bath

Een van de dingen waar ik heel erg naar uitkeek bij mijn verhuizing naar Engeland was het ontdekken van het land. Ik had en heb een lijstje van verschillende plekken die ik wil zien. Nu weten we allemaal wat er ondertussen is gebeurd en lijkt het er op dat ik voor augustus er niet meer echt op uit kan. Gelukkig ben ik in november wel een weekend in Bath geweest en vandaag deel ik een aantal foto’s van dat weekend en vertel je ik wat meer over het weekend.

vrijdag

Omdat ik naar Bath ging had ik de middag vrij gekregen zodat ik halverwege de ochtend de trein richting Bath kon hebben. Bij mij vandaan is het ongeveer 2 uur met de trein richting Bath dus dat is hartstikke goed te doen. Omdat de andere 3 meiden, met wie ik het weekend in Bath zou zijn, die dag gewoon moesten werken was ik de eerste uren alleen. Geen probleem vond ik dat want zo had ik de tijd om rustig een rondje door de stad te lopen en naar een aantal winkels te gaan die ik sowieso graag wilde bezoeken. Ik bracht mijn bagage in het hostel en ben er daarna lekker op uitgegaan. Aan het begin van de avond kwam de eerste aan (een nederlands meisje) in Bath en hebben we samen gegeten. Na het eten hebben we samen in het hostel spelletjes gespeeld en gewacht op de andere meiden. Omdat dat uiteindelijk nog wel even ging duren zijn we op een gegeven moment toch maar naar bed gegaan.

zaterdag

Het hostel bood gratis ontbijt aan dus gingen we daar met elkaar heen. We ontmoette de andere 2 meiden en namen de dag door. Een van mijn afscheidscadeaus was een gids van Engeland en die had ik uiteraard meegenomen. In deze gids stond een wandelroute door de stad waardoor je alle plekjes zou zien die je sowieso gezien moet hebben als je naar Bath gaat. Tussendoor bleven we regelmatig ergens even wat langer hangen om wat winkeltjes te bekijken. We lunchten met pizza en hebben heel wat stappen gezet op die dag. We besloten avondeten te halen bij de supermarkt en aten dat op in het hostel. Met elkaar keken we nog een film en zijn uiteindelijk redelijk op tijd naar bed gegaan want we waren met zijn allen flink moe.

zondag

Zondag was alweer onze laatste dag in Bath. Ik wilde zelf begin van de middag graag terug naar huis zodat ik niet te laat thuis zou zijn en onder andere nog met mijn ouders kon bellen. Tijdens het ontbijt besloten we nog naar een paar plekjes terug te gaan om nog wat meer foto’s te maken en daar nog rond te wandelen. We maakte uiteindelijk nog een flinke wandeling. De omgeving van het hostel was behoorlijk rumoerig dus hadden we allemaal niet echt lekker geslapen de afgelopen nachten dus zijn we uiteindelijk ergens lekker gaan zitten en hebben we nog met elkaar gegeten. Daarna heb ik al vrij snel afscheid genomen van de meiden en ben ik terug gegaan naar het station.

Ik heb echt zo van dit weekend genoten. Ik was nog maar 6 weken in Engeland en ging er al op uit, met 3 meiden die ik helemaal niet kende, maar ik ben zo blij dat ik gegaan ben! Bath is echt een fantastisch mooie stad en ik kijk echt graag naar de foto’s terug.