10 boeken die ik wil lezen in 2020

De laatste jaren aan het begin van het jaar denk ik na over de boeken die ik dat jaar wil lezen. Maar meestal vergeet ik het ergens op te schrijven dus dit jaar besloot ik er een blog over te schrijven zodat ik het ergens zou hebben staan en er makkelijk naar terug kan grijpen. Dus vandaag deel ik met jullie de boeken die ik het aankomende jaar sowieso wil lezen!

Voor dit jaar heb ik een doel van 75 boeken gezet. Ik lees heel veel engels op het moment en het lezen van die boeken gaat wat langzamer dan boeken in het Nederlands. Nu wil ik wel weer Nederlands gaan lezen maar ik heb mijn doel wat lager gezet dan de afgelopen jaren. Ik kan het altijd nog aanpassen mocht ik toch meer boeken lezen.

Deze boeken wil ik sowieso lezen dit jaar:

  1. The choice – Edith Eger
  2. Stergetuige – Rachel Dylan
  3. Verlangen naar vrijheid – Jorieke Eijlers
  4. Algerijnse Onafhankelijkheidsoorlog (Twee werelden, Twee testamenten, Twee bestemmingen) – Elizabeth Musser
  5. Onversneden christendom – C.S. Lewis
  6. De lange weg naar huis – Joanne Bischof
  7. Finding God life for my will – Mike Donehey
  8. Zeerozen – Irene Hannon
  9. Laat je zien – Rachel Hollis
  10. Koorden van liefde – Marianne Grandia

Het is een fijne mix geworden van fictie en non fictie boeken geworden. Ik hoop echt wat meer non-fictie te lezen dit jaar omdat ik dat toch altijd wel fijn vind. Het duurt alleen altijd iets langer voordat je zo’n boek uit hebt omdat je meer informatie wilt opnemen. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen.

Een deel van de boeken heb ik trouwens ook al. Of een fysiek boek of als ebook dus dat scheelt ook al en zou dus ook niet in de weg moeten staan voor het waarmaken van mijn doel om deze boeken te lezen. Hopelijk gaan jullie deze boeken dus de komende maanden voorbij zien komen in mijn favorieten boeken blogs.

Welk boek wil jij dit jaar sowieso lezen?