8 boeken die ik wil herlezen in 2020

Boeken herlezen doe ik niet zo heel erg vaak. Het voelt voor mij altijd een beetje als valsspelen. Dit jaar veranderde dat een beetje toen ik in februari twee boeken herlas. Ik nam mij toen voor om dit jaar wat meer boeken te herlezen en heb uiteindelijk besloten elke maand minimaal 1 boek te herlezen. Vandaag deel ik een lijstje met boeken die ik sowieso wil herlezen dit jaar.

THEOFILUS – Randy Singer

Theofilus is een van mijn favoriete bijbels-historische romans. Hoewel we natuurlijk niet weten of zijn verhaal echt zo was vind ik de tijd waarin het is geschreven ontzettend interessant en is het ook gewoon een goed boek. Toen ik het destijds las was ik zo enthousiast en sindsdien heb ik het boek aan mijn boekenkast toegevoegd en denk ik nog regelmatig aan het boek. En omdat het ondertussen al weer 3 jaar geleden is sinds ik het boek heb gelezen wordt het tijd om het boek te herlezen.

Aan de andere kant van de bergen – Elizabeth Musser

Ook dit boek las ik 3 jaar geleden maar staat me nog steeds heel erg bij. Omdat ik mij herinner hoe mooi ik het boek vond wil ik het heel graag herlezen dit jaar! Het boek is van een van mijn favoriete auteurs, Elizabeth Musser, en zij heeft mij nog nooit teleurgesteld. Sowieso zijn haar boeken het herlezen wel waard!

Eigen wegen – Lynn Austin

In mijn tienerjaren toen ik begon met het lezen van romans was Lynn Austin een van de eerste auteurs waar ik veel boeken van las. Het boek Eigen wegen kan ik mij nog redelijk goed herinneren en ik ben heel erg benieuwd of ik het boek nog steeds heel mooi vind. Sowieso is het al heel lang geleden dat ik een boek van Lynn Austin heb gelezen en ik vind dat het wel weer eens tijd wordt om een boek van haar te lezen!

De geheimdrager – Dee Henderson

Als je mij kent of langer volgt dan weet je dat de boeken van Dee Henderson groot favoriet zijn! Elk jaar lees ik wel een of meerdere boeken van haar opnieuw en dat is ook dit jaar niet anders. Het enige probleem is dat met uitzondering van 2 van haar nieuwste boeken niet op Kobo Plus staan en aangezien ik niet thuis ben wordt het toch lastiger. Maar toen ik in februari thuis was heb ik De geheimdrager in mijn koffer gestopt. Ik heb namelijk de dwarsliggereditie en was dus gemakkelijk mee te nemen.

chicory Inn serie – Deborah raney

In april heb ik al een begin gemaakt aan deze serie. Gelukkig voor mij heeft de serie 5 delen dus kan ik voorlopig nog wel even vooruit! Ik denk dat als ik mag kiezen wat mijn favoriete boeken van Deborah Raney zijn dan is dat denk ik deze serie. En een serie herlezen is eigenlijk ook best wel leuk want dan heb je meer boeken en kan je langer van de personages genieten.

een portret van Emily price – Katherine Reay

De boeken van Katherine Reay zijn echt perfect voor warme dagen en dit boek helemaal aangezien het boek afspeelt in het zonnige Italie. Twee jaar geleden las ik dit boek en ik kan me er eerlijk gezegd niet zo heel veel van herinneren. Ja, ik weet de hoofdlijnen nog wel maar ik wil eigenlijk mijn geheugen weer een beetje opfrissen van dit boek.

Dat zijn de boeken die ik sowieso nog wil herlezen dit jaar! Waarschijnlijk komen er nog wel een paar boeken bij maar voor nu zijn dit ze in elk geval!

Herlees jij veel boeken?