Boekrecensie | Ontsnapt – Terri Blackstock

Ook deze keer heb ik weer een boekrecensie voor jullie. Er begint wat meer inspiratie te komen voor wat andere artikelen maar omdat ik zo veel lees en ik het leuk vind om mijn mening over die boeken te geven blijf ik de boekrecensies maar schrijven. Vandaag over het boek Ontsnapt van Terri Blackstock. Het slot van een trilogie. 

over ontsnapt

Nadat Terri Blackstock de lezer na Onvindbaar in spanning achterliet, vinden we Casey in Ontsnapt terug in Memphis. Met rechercheur Dylan aan haar zijde, spant ze zich tot het uiterste in om de moordenaar van haar vriend Brent voor het gerecht te slepen. Als Casey en Dylan met hun bewijs naar de officier van justitie gaan, komen ze er achter dat ze zelfs bij justitie niemand kunnen vertrouwen. Na een wanhopige ontsnapping zijn ze radeloos: tot wie kunnen ze zich nu nog richten?

img_1026-2

mijn mening

Vorig jaar schreef ik een review over het eerste deel Op de vlucht. Het tweede deel vond ik in KOBO plus en las ik op die manier en ik besloot daarna dat ik de serie in mijn kast wilde hebben dus reserveerde ik begin maart het laatste deel van de serie. Ik heb best wel wat boeken gelezen van Terri Blackstock gelezen en ik dit zijn mijn favoriete boeken van haar. Het doet me een beetje denken aan de boeken van Dee Henderson, hoewel de boeken van Terri wat spannender zijn. Dit boek is het laatste deel in de serie over Casey en Dylan en ik was dan ook erg benieuwd hoe het zou aflopen.

Ook dit boek is verdeeld tussen Casey en Dylan en sporadisch vind je er nog een andere personage tussen. Boven elk hoofdstuk staat vanuit wiens perspectief het is geschreven en dat zorgt voor overzicht. De gebeurtenissen volgen elkaar snel op maar gelukkig ook niet te snel zodat het goed is bij te houden.

Ik zeg liever niet te veel over de inhoud zelf omdat ik bang ben dat ik teveel ga verklappen maar ik kan zeggen dat er een paar spannende gedeeltes in zitten en een paar onverwachte gebeurtenissen. Het boek gaat echt verder waar het andere deel is geëindigd en je mist dus niets.

Als je bekend bent met de boeken van Terri Blackstock dan kan je dit boek zeker niet missen. En helemaal niet als je voorgaande delen hebt gelezen. Als je voorgaande delen nog niet hebt gelezen is het wel handig als je die eerst leest. Houd je van spanning, een tikje romantiek en mysterie dan kan ik je zeker aanraden om dit boek te lezen.

Mijn waardering: ****