De 5 leukste boeken voor december

Vorig jaar ben ik begonnen met het specifiek lezen van winterse en kerstboeken in december. Dat kwam eigenlijk omdat ik een heel winters boek tegenkwam in de bieb en dat vond ik zo leuk om te lezen dat ik bedacht dat ik dat elk jaar wil doen. Dus toen ik eind november mijn TBR voor december maakte zette ik daar ook 2 winterse/kerstboeken in. Vandaag geef ik je 5 tips met boeken die perfect zijn om in december te lezen.

calling mrs christmas – carole matthews

Dit boek zorgde er vorig jaar voor dat ik in december kerstige boeken ben gaan lezen. Het verhaal is wellicht een beetje een netflix kerstfilm, maar wel heel fijn om te lezen. Het boek bracht mij vorig jaar heerlijk in de kerststemming en is zeker een aanrader!

witte chocolade – lori wick

Dit boek is niet perse een kerstboek maar is voor mij wel een boek wat ik vaak rond de kerst lees en zo is het voor mij dus wel een echt december boek. Je hebt me waarschijnlijk al vaker over dit boek gehoord, want het is een van mijn favoriete boeken die ik elk jaar wel herlees. Dit jaar twijfel ik nog een beetje of ik hem ga lezen met de kerst want ik heb het boek in februari al gelezen. Dus daar moet ik nog maar eens over nadenken.

winter in de kleine bakkerij – jenny colgan

De klein bakkerij serie is mijn favoriete serie van Jenny Colgan. Deze serie is opgedeeld in seizoenen en het winterboek is dus perfect voor nu. Ik vond het een heel leuk boek om te lezen. Als je overigens deze serie nog niet kent dan is het wel handiger om in deel 1 (De kleine bakkerij aan het strand) te beginnen en heb je dus nog wat leuks te lezen deze maand :).

dear mrs bird (Beste mevr. Bird) – A.J. Pearce

Mijn versie van het boek is heel erg kerstig en daarom associeerde ik het boek met kerst. Het boek is heel anders dan alle andere boeken in deze blog maar wel leuk en bijzonder op zijn eigen manier.

christmas cakes & misletoe nigths

Ik heb het boek zelf nog niet gelezen (dus ik hoop niet dat het echt een verschrikkelijk boek is), maar uit alles wat ik heb gelezen is het volgens mij wel een leuk boek. Ik heb hem in november in elk geval besteld om hem deze maand lezen en kan echt niet wachten om er in te beginnen. Het boek klinkt en ziet er uit als een boek wat perfect past bij kerst en dan zit je volgens mij wel goed!

Lees jij boeken die goed passen bij december/de kerst?