De boeken die ik wil lezen deze zomer

Vorige week vertelde ik al over de boeken die je moet lezen deze zomer. In die blog beloofde ik jullie deze week te vertellen over de boeken die ik deze zomer wil lezen. Hoewel ik niet echt een lijstje heb gemaakt met boeken die ik sowieso moet lezen zijn er wel een aantal die ik graag wil lezen. Ik deel ze graag vandaag met je.

Volgende week zaterdag vertrek ik voor twee weken naar de camping om Dabarwerk te gaan doen. Die weken staan er om bekend dat ik niet zo veel lees. De komende week heb ik gelukkig nog wel behoorlijk wat tijd en hoop ik nog een aantal boeken te lezen. Als ik terugkom van de camping zal ik waarschijnlijk vooral in de avonden lezen want ik heb deze week werk gevonden en ga ik fulltime aan het werk. Maar goed over de boeken die ik hoop te lezen.

Joy

Zodra het boek aanwezig was in de bibliotheek heb ik hem gereserveerd en hij ligt ondertussen klaar om gelezen te gaan worden. Van Mirjam begreep ik dat het een boek is waar je heel emotioneel van kan worden. Ik ben echt ontzettend  benieuwd naar het boek en als je dit leest ben ik het boek als het goed is al aan het lezen.

De bijenhouder van aleppo

Over dit boek is al veel geschreven en ik ben heel nieuwsgierig naar het boek. Eens kijken of alle media-aandacht het echt waard was! In mijn blog vorige week had ik het over het boek Aan de andere kant van de bergen en dit boek gaat over dezelfde thematiek en eigenlijk verwacht ik wel een beetje dat dit boek me ook heel erg gaat aanspreken.

Anne of green gables

Een klassieker kan natuurlijk niet ontbreken in de zomer. Dit boek lijkt me al heel lang interessant maar ik ben er nooit echt aan toegekomen om het te lezen. Op Netflix staat de serie Anne with an E en ik heb daar wel eens een aflevering van gezien. Ik heb het boek in het engels liggen, maar volgens mij is het meer een jeugdboek dus ik geloof niet dat ik daar heel veel moeite mee ga hebben.

ontmaskerd

Dit boek ligt al een tijdje in mijn boekenkast en ik heb het boek nog steeds niet gelezen ondanks dat Kristen Heitzmann van mijn favoriete auteurs is. Dus eigenlijk moet dat boek eind augustus gewoon uit zijn.

Dit waren de vier belangrijkste boeken die ik sowieso wil lezen de komende week. Verder ga ik verder met de serie van Dee Henderson herlezen. Ik ben bij boek vijf aangekomen en het moet wel haalbaar zijn om het boek te lezen. Ik heb er stiekem ook echt wel zin in om de serie verder te lezen.

Voor de rest heb ik nog niet helemaal duidelijk wat ik allemaal ga lezen. Er komen wellicht nog wat boeken bij die ik uit de bibliotheek heb gehaald, er ligt ook nog een hele stapel non-fictieboeken die gelezen kan worden en mijn boekenkastbingo is ook nog lang niet voltooid. Genoeg boeken nog om te lezen dus!