Favoriete boeken | Augustus

Volgens mij zeg ik het in elke favorieten blog, maar men wat gaat de tijd snel. We zijn alweer in september. Ik vind het niet erg, want de herfst is mijn favoriete seizoen dus daar ga ik heerlijk van genieten. Maar we blikken nog even terug naar augustus en de boeken die ik las in die maand. Het was een rustige maand qua boeken want ik las er maar 5. Lees verder voor mijn favorieten!

De eerste volle week van augustus deed ik Dabar en tijdens Dabar lees ik -bijna- niet. Ik had wel mijn e-reader meegenomen en heb een paar momentjes gehad dat ik een paar bladzijden kon lezen maar dat was niet veel. Ik vind het absoluut niet erg dat ik een stuk minder boeken heb gelezen dan de andere maanden. Dat kan tenslotte gebeuren. Deze maand probeer ik er gewoon weer een paar meer te lezen. 

Dit waren de boeken die ik las:

  • Het huis van mijn moeder | Lynn Austin
  • Van naald tot draad | Tricia Goyer
  • Mijn dochters droom | Francine Rivers
  • Winterkinderen | Gilbert Bordes
  • Voor altijd samen | Karen Kingsbury

Dit waren mijn favorieten:

Het huis van mijn moeder

Toen ik net begon met het lezen van “volwassenboeken” heb ik redelijk veel gelezen van Lynn Austin. Door de jaren heen is dat een stuk minder geworden en dus zijn er nog heel wat boeken die ik nog niet heb gelezen van haar. Ik heb mezelf de challenge gegeven om al haar boeken te lezen de komende maanden. Maar dit verhaal was echt prachtig. Het is voor een gedeelte vanuit het heden vertelt en tussendoor blikken een aantal karakters terug naar vroeger om zo het verhaal compleet te maken. 

Mijn dochters droom

Net als de boeken van Lynn Austin is er ook een heel lijstje van de boeken van Francine Rivers die ik nog niet heb gelezen. Ook dat lijstje wil ik de komende maanden gaan afwerken. Dit boek is het vervolg van Mijn moeders hoop. Dat boek had ik al een keer gelezen en deze nog niet. Dit boek boek vertelt het verhaal van 2 generaties vrouwen en was zo ontzettend mooi. De boeken van Francine Rivers hebben altijd een behoorlijke omvang en met dit boek was het niet anders en dat was ook niet erg. Ik heb genoten van dit boek.

Van naald tot draad

Dit boek is onderdeel van een serie over Amish meiden. Ik lees niet heel veel boeken meer over de amish maar deze boeken vind ik nog wel heel leuk om te lezen. Mijn zusje spaart de serie dus toen ze het nieuwe deel binnen kreeg wilde ik het boek heel graag lezen. Elk boek vertelt het verhaal van een van de zusjes van een Amish gezin en ze hebben elk hun eigen talenten en problemen. Een boek wat je gewoon even weg leest en waar je niet te veel over na hoeft te denken. 

Deze maand hoop ik wat meer boeken te lezen en ook hopelijk weer wat non-fictie want daar ben ik afgelopen maand niet aan toe gekomen. Heb je nog boeken voor mij die ik deze maand moet lezen?