Favoriete boeken | Februari 2020

Daar is dan eindelijk mijn blog met mijn favoriete boeken van de afgelopen maand. Een dagje later dan gepland maar hè er is een blog. Lees je mee?

Ik las in februari 6 boeken. 3 boeken die ik nog nooit had gelezen en ik herlas 3 boeken. Ik wil in 2020 graag wat boeken herlezen. Ik doe dat nooit zo heel vaak, met uitzondering van een aantal maar ik heb mezelf voorgenomen dit jaar elke maand 1 boek te herlezen. Deze maand waren dat er 3, wat heel leuk was.

Dit waren de boeken die ik las:

  • The oceans between us – Gill Thompson
  • Ik wist het wel – Kristen Heitzmann
  • Koorden van liefde – Marianne Grandia
  • Witte chocolade – Lori Wick
  • Hier voor jou – Kristen Heitzmann
  • Als je me nu zou zien – Courtney Walsh

Dit waren mijn favorieten:

Koorden van liefde

Vanaf het moment dat ik begon met het lezen van de boeken van Marianne Grandia ben ik groot fan. Afgelopen herfst verscheen dit boek en ik had het nog niet gelezen. Mijn moeder had het boek ondertussen gekocht en toen ik Nederland was heb ik het boek uiteraard gelezen. Het is een echte Grandia en weer zo mooi. Het is zo’n prachtig verhaal en ik ben echt blij dat ik het boek heb kunnen lezen. Marianne Grandia krijgt het ook vaak voor elkaar om mij (bijna) te laten huilen bij haar boeken en dat was met dit boek ook zo.

the oceans between us

Tijdens mijn maandelijkse tripje naar de bibliotheek nam ik dit boek mee. Ik was in de bibliotheek al begonnen met lezen en ik vloog echt door het verhaal heen. Ik heb wel eens vaker boeken over dit onderwerp gelezen maar dit was weer een heel ander oogpunt. Wat het verhaal vooral denk ik heel mooi maakte was dat je het verhaal las van de moeder in Engeland, een moeder in Australie en ook het karakter waar het verhaal vooral om draaide. Het boek is nog niet in het Nederlands verschenen maar het is zeker een aanrader om te lezen!

De boeken die ik heb herlezen (Ik wist het wel, Witte chocolade en Hier voor jou) waren alledrie heel erg leuk om te lezen. Dat wist ik natuurlijk van te voren al anders had ik ze natuurlijk niet herlezen. Maar het voelt niet helemaal eerlijk om die mee te nemen in mijn favorieten lijstje. Over Witte chocolade hoop ik trouwens een keer een blog te schrijven dus meer daar over ga je vast een keer vinden op mijn blog.

Wat was jouw favoriete boek de afgelopen maand?