Favoriete boeken | januari 2022

Het is tijd voor mijn blog met favoriete boeken van de maand. Uiteraard van de maand januari. Geen hele spannende maand maar ik kan in elk geval wel wat boeken met jullie delen.

Nadat ik mijn doel ruim had gehaald in 2021 kwam ik terecht in een leesdip. Het lezen wil absoluut niet vlotten en volgens Goodreads loop ik op het moment 3 boeken achter. Ergens vind ik het vrij frustrerend, maar aan de andere kant laat ik het ook gewoon lekker los en weet ik dat het wel weer gaat komen. Het betekende wel dat ik in januari maar 5 boeken las (en een half boek, maar die telt niet mee). Het was een interessante mix van feelgood, historisch, spanning en er zat ook nog een engels boek tussen. Dit waren de boeken die ik las in januari:

  • Sterrenbaai – Irene Hannon
  • Het eilandhotel – Jenny Colgan
  • Tying the knot – Susan May Warren
  • Een thuis in Afrika – Irma Joubert
  • Onverdiend – Terri Blackstock

Dit waren mijn favorieten

sterrenbaai

Sterrenbaai was het eerste boek wat ik las dit jaar. Ik had hem speciaal daarvoor bewaard en omdat ik ook nog op vakantie was die eerste paar dagen heb ik ver volop van genoten. Het boek past perfect in de serie en was een echt Irene Hannon boek. Wil je nog meer weten wat ik van dit boek vond? Luister dan de nieuwste podcastaflevering van De eindeloze boekenkast!

onverdiend

Ook dit boek lag al een tijdje op mij te wachten. Ik had hem in augustus (of was het september) al gekocht maar had hem nog niet gelezen. Ik vind de boeken van Terri Blackstock echt fantastisch. Ze doen me denken aan de boeken van Dee Henderson. Ze hebben spanning, maar ook een beetje romantiek. Dit boek had een interessante verhaallijn en hele toffe personages. Het boek staat ondertussen ook op Kobo Plus als je geïnteresseerd bent.

Dat waren mijn favoriete boeken van januari. Niet zo heel veel bijzonders, maar ja dat krijg je een beetje als je niet zo heel veel boeken leest. Ook in februari gaat het niet zo goed. Hopelijk lukt het me dit weekend om weer wat meer te lezen!

Welk boek was jouw favoriet in januari?