Favoriete boeken | juni

Volgens mij zeg ik het bijna elke maand weer, maar men wat gaat de tijd hard. De helft van het jaar zit er gewoon al op. Vandaag deel ik met jullie de boeken die ik in juni heb gelezen.

Ondanks dat juni de maand was waarin ik mijn scriptie moest inleveren, is het me toch gelukt om 7 boeken te lezen de afgelopen maand. Ik besloot nu bewust pauze te nemen en in die tijd te lezen. En ik las boeken die gemakkelijk weg lazen en niet te veel ruimte in mijn hoofd zouden in nemen. Dit waren de boeken die ik las.

  • De kleur van je hart – Katie Ganshert
  • Hanna’s bestemming – Denise Hunter
  • Natalie’s nieuw begin – Denise Hunter
  • Paula’s geheim – Denise Hunter
  • Kleurenspel – Deborah Raney
  • De strijder – Dee Henderson
  • Normale mensen – Sally Rooney

Dit waren mijn favorieten van de maand.

kleurenspel

De boeken van Deborah Raney zijn altijd een van mijn favorieten. Ik lees haar boeken al jaren en nog altijd met veel plezier. Onlangs verscheen er een nieuw boek van haar hand en zodra deze aanwezig was bij de bibliotheek heb ik deze gereserveerd. De week voordat ik mijn scriptie moest inleveren had ik hem in huis en ik heb hem diezelfde week nog gelezen. Het is echt een verhaal van Deborah Raney en het was een perfect boek om tussen al het typen door te lezen.

De kleur van je hart

Het verhaal van dit boek wordt verteld vanuit drie verschillende personages en ik moest wel even in het verhaal komen. Maar Katie Ganshert is een fantastisch goede auteur en ik kon uiteindelijk echt genieten van het boek. Het is geen boek wat je even snel leest zoals de meeste boeken die ik in juni las, maar het was het boek absoluut waard.

Er zaten deze maand niet zo veel uitschieters in die ik echt favoriet kon noemen. De boeken van Denise Hunter zijn boeken die gemakkelijk weglezen en ook niet zo dik zijn en voor zijn voor mij boeken die ik even tussendoor lees.

Ik heb nu vakantie, hoewel ik het op de een of andere manier wel voor elkaar heb gekregen dat ik elke dag weer een volle to dolijst heb, maar ik heb veel tijd om te lezen en die tijd hoop ik goed te gebruiken deze maand. Oh ja, goed nieuws, ik heb een voldoende voor mijn scriptie dus dat betekent dat ik alleen nog een eindgesprek verwijderd ben van officieel afgestudeerd zijn! Echt zo fijn dat het nu bijna helemaal klaar is!

Ik heb een leuk lijstje met blogonderwerpen staan en ik hoop volgende week heel veel te gaan schrijven, waaronder een blog waarin ik jullie meer ga vertellen over mijn plannen als ik mijn diploma heb.

Laat je weten welk boek jouw favoriet was?