Favoriete boeken | Juni

Het lijkt nog helemaal niet zo lang geleden dat ik de blog schreef over mijn favoriete boeken van mei. Maar het is nu toch al weer tijd voor de blog over mijn 3 favoriete boeken van juni. 

Net als vorige maand had ik als doel om 6 boeken te lezen. Ik heb er uiteindelijk 8 gelezen. Een stuk minder dan vorige maand maar ik heb deze maand wat meer series gekeken en ik kan natuurlijk geen twee dingen tegelijk.

Deze boeken las ik deze maand:

  1. Wat we niet wisten – Catherine Reay
  2. Café wonder – Max Lucado
  3. Het Duitse meisje – Armando Lucas Correa
  4. Een portret van Emily Price – Katherine Reay
  5. Hemelwater – Charles Martin
  6. Koud spoor– Dee Henderson
  7. Ik zal regen geven – Rae Meadows
  8. Weerzien in Italië – Eva de Wit

Deze maand was echt een top maand met nieuwe boeken. Een vrolijk zomerboek van Katherine Reay, het nieuwe boek van Dee Henderson en de boeken Wat we niet wisten, Hemelwater, Ik zal regen geven en Weerzien in Italië waren ook nieuw deze maand. Tijd om te hebben over mijn 3 favorieten.

Koud spoor – Dee henderson

Deze moet bovenaan staan. Want een boek van Dee Henderson zal altijd mijn favoriet zijn. Het is het vervolg op Zwart water en ik heb genoten van het boek! De foto’s zijn al gemaakt en ik zal snel een uitgebreide recensie schrijven van het boek.

Een portret van Emily price – Katherine Reay

Dit boek las ik op een zonnige zondagmiddag en daar was het ook een perfect boek voor. Het is heerlijk vakantie/zomer leesmateriaal. Haar vorige boek Geachte mr. Knightley was ook al zo leuk en ik heb er een nieuwe favoriete auteur bij.

Hemelwater – Charles Martin

Over deze derde plek heb ik heel erg getwijfeld want eigenlijk moet deze plek gedeeld worden met Wat we niet wisten. Bij beide boeken duurde het wat langer voordat ik in het boek zat maar bij Hemelwater ging dat toch wat sneller. Dit boek had meerdere lagen en deed echt van alles met me. Ik heb kunnen lachen om het boek maar ben ook echt een paar keer zo geraakt door het boek dat ik met tranen in mijn ogen zat te lezen. Wat we niet wisten was dan net weer wat luchtiger en zeker niet minder slecht maar Hemelwater deed toch net wat meer met me. Wil je meer weten wat ik over dit boek vond moet je vooral even mijn recensie lezen op puurvandaag.nl.

Aankomende maand ga ik mezelf weer een doel van 6 boeken geven maar ik verwacht dat ik daar wel over heen ga. Door de boeken van Katherine Reay ben ik nu begonnen in Trots en vooroordeel van Jane Austen, een behoorlijk dikke pil maar volgens mij echt fantastisch. En er liggen nog een aantal andere boeken klaar die gelezen moeten worden. Ik wil in elk geval deze maand proberen om nog een non-fictie boek te lezen. Even wat diepgang tussen al die romans in.

Wat was jouw favoriete boek deze maand?

Deze blog bevat affiliate links.