Favoriete boeken | Maart

Wow dat ging snel. Ik had zoveel plannen om blogs te schrijven in maart, maar nee hoor, weer niet gelukt. In plaats van schrijven heb ik wel heel veel gelezen dus dat is wel goed nieuws voor deze blog. Ik neem je mee in de lijst van boeken die ik heb gelezen de afgelopen maand en welke boeken mijn favoriet daarvan waren.

Maart was de maand waarin ik begon met het herlezen van boeken van mijn favoriete auteur, Dee Henderson. Het begon met mijn favoriete boek van haar en daarna had ik zin om haar allereerste serie te herlezen dus daar ben ik afgelopen maand mee begonnen. Het is voor mij heel lang geleden dat ik die boek heb gelezen dus ik vind het heel leuk om ze te herlezen. Overigens heb ik in sowieso een aantal oude favoriete herlezen. Ik kreeg en kocht in maart namelijk een hele stapel boeken en een aantal waren boeken die ik wel al een keer heb gelezen maar nog heel graag in mijn kast wilde hebben. Dus het was leuk om die boeken weer te lezen.

 • Het tegendeel van verdriet – Susan Meissner
 • Onthuld – Ashley Weis
 • De appelboomgaard – Denise Hunter
 • Twinkeling – Deborah Raney
 • Een nieuwe belofte – Julie Eller
 • De sprong van Rose – Kristy Cambron
 • Liefde op een briefje – Becky Wade
 • De geheimdrager – Dee Henderson
 • De overlever – Dee Henderson
 • De bemiddelaar – Dee Henderson
 • De tweeling van Summerbourne – Emma Rouse
 • Haar grote dag – Denise Hunter

Dit waren mijn favorieten:

De bemiddelaar

Zoals ik hierboven al vertelde was het de tweede keer voor mij dat ik dit boek las. Maar het is zo lang geleden (ik denk zeker wel 7 jaar) dat ik hem had gelezen dat ik eigenlijk niet meer zo goed wist waar het over ging. Twee jaar geleden heb ik via Marktplaats de hele serie op de kop weten te tikken maar al die tijd had ik ze nog niet gelezen. Daar kwam deze maand dus verandering in. En oh, wat geniet ik er van om deze boeken weer te lezen. Dee Henderson is een ster in het combineren van spanning en romantiek en dat is toch wel iets waar ik heel er van hou. Ik heb in maart nog twee delen gelezen van deze serie en ik ga gewoon vrolijk verder. Misschien dat ik dit jaar wel al haar boeken nog een keer ga lezen.

De appelboomgaard

In mijn vorige blog met favoriete boeken (die van januari/februari) had ik ook al een boek van Denise Hunter in mijn favoriete lijstje staan. En nu dus weer. Al haar boeken die in het Nederlands zijn uitgegeven staan op mijn ereader en het zijn niet al te dikke boeken dus ze lezen makkelijk weg. Het is een romantisch verhaal en het draait om een paar grote geheimen. Maar het is wel een goed verhaal en niet te zoetsappig waardoor het niet meer realistisch is. Het was een perfect boek voor de zondagmiddag.

Twinkeling

Nog een boek wat ik herlas deze maand. Nou ja boek, officieel is het een novelle dus niet zo heel groot maar daardoor niet minder slecht. Ik ben dol op de boeken van Deborah Raney en ik op een dag hoop ik al haar boeken in mijn kast te hebben staan. Het boek gaat over een auteur die een boek moet afmaken maar omdat haar huis wordt verbouwd kan ze zich daar niet concentreren. Via haar buurvrouw komt ze terecht in een plaatselijk pension. Doormiddel van briefjes heeft ze contact met de eigenaar en dat is een hele leuke briefwisseling. Meer zal ik niet over het boek vertellen want dan verklap ik het hele verhaal, maar als je een keer een niet al te dik boek wilt lezen en iets vrolijks wil dan is dit zeker een aanrader.

Mijn favorieten waren voornamelijk boeken die ik ooit al een keer heb gelezen. Geeft helemaal niets, want voor april heb ik een lijstje met boeken die ik nog nooit heb gelezen. Ik heb deze week trouwens nog helemaal niet zo heel veel gelezen dus ik stop snel met schrijven want dan kan ik mijn boek weer in!

Wat was jouw favoriete boek in maart?