Favoriete boeken | september 2021

Het bloggen lijkt er steeds maar niet van te komen, maar het delen van mijn favoriete boeken van de maand blijf ik wel gewoon schrijven. Het delen van mijn gelezen boeken en de boeken die ik echt heel leuk vond, deel ik graag met jou. Dus lees snel verder voor mijn favoriete boeken van september!

Opnieuw had ik deze maand geen TBR gemaakt en dat bleek weer geen goed idee te zijn. Het lezen ging helemaal niet en ik deed meestal ruim een week over een boek. Niet zo handig natuurlijk. Om toch een beetje bij te blijven met het aantal boeken las ik meerdere novelles en twee jeugdboeken. Die gingen een stuk sneller en mede door die boeken lukte het mij om toch nog 8 boeken te lezen. De boeken die ik las waren lekker verschillend en ik kreeg het zelfs voor elkaar om een non-fictieboek te lezen! Dit waren de boeken die ik las in september:

  • Ver van huis // Ellie Dean
  • De Duiventil in zwaar weer // Gerda Ronhaar (herlezen)
  • Alles wat ik vinden wil // Nicole Deese
  • Gewijde chaos // Annemarie van Heijningen -Steenbergen
  • Echt niet normaal! // Anja Bout-Monteau
  • Voor als ik er niet meer ben // Rebecca Ley
  • Evergreen // Susan May Warren
  • The ruthless elimination of hurry // John Mark Comer (non-fictie)

Dit waren mijn favorieten:

Gewijde chaos

De boeken van Annemarie van Heijningen zijn altijd heel leuk om te lezen. Ik vind haar schrijfstijl heel fijn en haar boeken lezen best wel snel. Het boek lees lekker snel en heeft heel veel humor. Ik vond het boek echt vermakelijk om te lezen en herinnerde mij er weer aan dat ik snel weer wat meer boeken van haar moet lezen.

Alles wat ik vinden wil

Ik had niet hele hoge verwachtingen van dit boek ondanks dat ik wel een van de novelles van Nicole Deese had gelezen. Maar ik vond het boek echt heel leuk. Een tikje te perfect en de omslag van het boek had wel wat anders mogen zijn maar toch heb ik wel echt van het boek genoten! Ik vond de invalshoek van het verhaal heel interessant want je leest het niet zo heel vaak op deze manier.

De rest van de boeken waren niet echt boeken die ik in mijn favorietenlijstje zou op kunnen nemen. Nou ja, het boek van John Mark Comer hoort er wel te staan, maar daar ga ik heel veel over vertellen in de podcastaflevering van De Eindeloze Boekenkast die volgende week online komt. Dus wil je daar meer over weten, ga zeker die aflevering luisteren!

Voor deze maand hoop ik dat het lezen een stuk beter gaat. Tot nu toe zit er nog niet zo heel veel verbetering in maar ik hoop echt dat ik weer snel in de leesflow kom.

Hoe was jouw leesmaand en wat was jouw favoriete boek?