Recensie | Meer dan ooit – Marina Folkers

Een tijdje geleden kreeg ik van Mirjam een appje of ik de boeken van Marian Folkers had gelezen. Dat had ik echter niet. Een paar dagen daarna kreeg ik hele enthousiaste berichtjes over de boeken en dus gingen de boeken op mijn TBR. In september las ik voor het eerst een boek van haar en besloot voor mezelf dat ik elke maand een boek van haar mocht lezen om het plezier zo veel mogelijk te spreiden. Begin oktober las ik Meer dan ooit en vandaag schrijf ik een recensie over het boek.

recensie, boeken, lezen, lifewithanchors,

over meer dan ooit

Na een schokkende ontdekking stort Lucies wereld in. Ze verlangt naar warmte en troost en er is dan maar één persoon naar wie ze toe kan gaan: David. Ze laat alles in Nederland achter en gaat naar Zuid-Frankrijk, naar hem. Bij aankomst wacht haar niet het welkom waarop ze had gehoopt.

David is eigenaar van camping Les Lauriers Rose en heeft zijn leven prima op orde. Geheel onverwachts staat er iemand voor zijn neus die hij nooit meer verwacht had te zien: Lucie. Zijn goede humeur slaat meteen om en hij wil maar één ding: dat ze weer verdwijnt.

recensie, boeken, lezen, lifewithanchors,

mijn mening

In mijn intro zei ik het al, nadat ik het eerste boek van Marina Folkers had gelezen besloot ik elke maand een boek van haar te lezen in plaats van ze allemaal achter elkaar te lezen. Er zijn ondertussen 6 boeken van Marina verschijnen dus ik heb nog wel een paar maanden plezier. Want plezier, dat brengen ze.

De twee boeken die ik tot nu toe heb gelezen spelen zich allebei af in Zuid-Frankrijk in een regio waar ik een paar jaar geleden zelf ook ben geweest en dat maakt het extra leuk. Ik krijg er ook echt instant vakantiegevoel van.

Het fijne aan dit boek is de snelheid van het boek. Binnen 24 uur had ik het boek uitgelezen en dat vind ik altijd heel fijn want zo heb je een beetje snelheid in je TBR.

Het verhaal zelf vond ik ontzettend leuk om te lezen. Het is echt een liefdesverhaal maar niet heel erg overdreven waardoor het redelijk geloofwaardig blijft. Marina heeft mij een paar hoofdstukken even op het verkeerde been gezet met een gebeurtenis van de hoofdpersoon en ik was eigenlijk zelfs een beetje verbaasd dat het niet zo was, maar ook wel heel blij omdat dat het verhaal echt heel anders had gemaakt en het zo veel beter was.

Zit je in een leesdip of heb je gewoon zin in een lekker luchtig, feelgood verhaal dan kan ik je dit boek 100% aanraden.

Waardeoordeel: *****

Meer dan ooit | Marina Folkers | Z&K | 295 pagina’s