Zomer 2020 | Mijn TBR

Hoewel het weer hier niet echt zomer schreeuwt zitten we toch echt wel midden in de zomer. Oh en ik ben nog aan het werk en gaat het denk ik pas echt als zomer voelen als ik vakantie heb. In augustus heb ik 4 weken vakantie, die ik in Nederland ga doorbrengen en ik heb een lijstje met boeken gemaakt die ik graag wil lezen in die tijd! Het is een flinke TBR, maar van de 4 weken ga ik 2 weken op vakantie en ik weet dat ik in die 2 weken grote kans heel veel ga lezen!

Mijn TBR lijstje bestaat vooral uit Nederlands-talige boeken die zijn verschenen in de tijd dat ik in Engeland was en die nog niet op Kobo Plus staan. Verder staan er een aantal boeken op die ik wil herlezen en nog een aantal boeken waarvan ik weet dat ze in mijn boekenkast staan en nog geen kans voor heb gehad om ze te lezen. En tot slot heb ik een boek besteld hier in Engeland speciaal voor mijn vakantie dus die gaat mee in mijn koffer vanuit Engeland.

Fictie

een klein geluk – kristen heitzmann

Nog niet zo lang geleden las ik deel 2 van deze serie en ondertussen is deel 3 verschenen. Ik heb het boek gereserveerd bij de bibliotheek en ik hoop dat deze beschikbaar is tijdens mijn vakantie in Nederland.

again, but better – Christine Riccio

Vorig jaar kreeg ik dit boek van Mirjam nadat ze van bol.com per ongeluk twee exemplaren had ontvangen. Het boek staat nog steeds ongelezen in mijn boekenkast in Nederland. De laatste maanden is mijn engels leestempo zo verbeterd dat ik nu wel klaar voor ben om het boek te lezen.

teken van de leeuw – Francine Rivers

Al jaren (ja, echt!), verteld Mirjam mij dat ik deze serie moet lezen. Nu wilde ik er deze maand eindelijk in beginnen maar lukte me het niet om de boeken van online bibliotheek op mijn ereader te zetten. Nu heb ik in Nederland de fysieke versie in mijn boekenkast staan, alleen zijn dat alle 3 de boeken in een en is het een vrij zwaar en dik boek. Ik wil in elk geval proberen deel 1 van de serie te lezen!

morgenlicht – Deborah Raney

De boeken van Deborah Raney zijn grote favoriet hier. Ik baal er zelfs een beetje van dat ik dit boek nog niet heb gelezen. Daar komt in augustus hopelijk verandering in. Ook dit boek heb ik gereserveerd bij de bibliotheek. Mocht deze er niet zijn dan ga ik denk ik fysiek exemplaar kopen zodat ik hem gelijk zelf in mijn boekenkast heb staan.

The Shelly Bay ladies swimming circle – Sophie Green

Toen ik vorige week mijn lijstje opstelde met boeken voor het najaar kwam ik het nieuwe boek van Sophie Green tegen. Voor degene die het niet weten, Sophie Green is de auteur van een van mijn favoriete boeken, De leesclub aan het einde van de wereld. Ik kon het niet laten en heb deze week het boek besteld en tegen mezelf gezegd dat ik dit boek mee mag nemen naar Nederland om hem daar te lezen.

ankerplaats – Irene Hannon

Regelmatig heb ik het hier over de boeken van Irene Hannon. Net als bij het boek van Kristen Heitzmann is er in haar huidige serie weer een nieuw deel verschenen dat ik nog niet heb gelezen.

twee testamenten – elizabeth musser

Dit boek staat als ik het mij goed herinner in mijn boekenkast in Nederland en anders heb ik het boek ook op mijn ereader staan. Het boek staat in elk geval op mijn lijstje om te lezen in augustus.

Non-fictie

Ik wil in augustus ook graag tijd maken om een aantal non-fictie boeken te lezen. Er staat een heel rijtje op mijn ereader waarvan ik wellicht op dat moment uit kies, maar deze 2 boeken wil ik sowieso hebben gelezen:

  • Verlangen naar vrijheid – Jorieke Eijlers, Thijs Noorlandt
  • How to pray – Pete Greig

Herlezen

Tenslotte nog een aantal boeken die ik graag wil herlezen in mijn tijd in Nederland.

  • Verborgen – Dee Henderson
  • Een portret van Emily Price – Katherine Reay
  • Eigen wegen – Lynn Austin
  • Dierbaar – Deborah Raney

Dat was mijn lijst met boeken die ik graag in augustus wil lezen. Het is een flinke lijst, maar zoals ik al zei ben ik 2 weken ook echt op vakantie en ben ik van plan heel wat te lezen in die 2 weken. Verder staan er nog genoeg ongelezen boeken op mijn ereader dus mocht ik toch niet genoeg boeken hebben dan heb ik er nog om uit te kiezen.

Heb jij titels die je sowieso in juli/augustus wilt lezen?