Mijn blog bestaat 1 jaar! | Life with Anchors

Jaa, het is mijn blogverjaardag vandaag, Life with Anchors bestaat gewoon 1 jaar! Een maand geleden was ik een beetje in de war omdat ik dacht dat het toen al was, maar het was pas vandaag. Ik vind het eigenlijk best wel een beetje bizar dat ik al een jaar bezig ben. Het is echt super snel gegaan. 

Een jaar geleden

Een jaar geleden drukte ik om 12 uur op publiceren en ging alles eindelijk de lucht in. Ik was al een paar maanden bezig geweest met brainstormen en nadenken en designen van mijn website. Ik wilde al een tijdje weer gaan schrijven over heel veel verschillende onderwerpen en ik wist het allemaal een beetje onder te brengen in deze blog. Ik vond het super spannend  want ik wist niet wat er ging gebeuren maar ik ben blij waar ik tot nu toe ben.

cijfers

Af en toe check ik mijn Google Analytics en ik ben op zich best wel tevreden wat er tot nu toe is. Soms heb ik het idee dat er helemaal niks gebeurt, want geen reacties en dergelijke, maar ik weet ook dat er mensen zijn die wel lezen maar niet reageren (zo ben ik zelf ook). Mijn droom was om events te gaan bezoeken en te werken met opdrachtgevers heb ik een beetje verbannen. Want hoe graag ik dat ook wil, ik weet dat dat maar voor een paar mensen weg is gelegd. En ik ben blij met wat ik nu heb. Ik kan schrijven wat ik wil en ik wordt blij van de content die ik online zet. Het schrijven van mijn blog is een fijne manier om dingen te bewaren voor later maar ook mijn ideeen te delen met anderen in de hoop er iemand mee te helpen.

Top 3 meest gelezen blogs

Het leek me leuk om even op een rijtje te zetten welke 3 blogs het meest zijn gelezen het afgelopen jaar.

  1. Zelfverzekerdheid op hakken, super leuk, een vrij recente blog die met stip op nummer 1 staat. Dat maakt mij blij en ik ga proberen meer van zulke blogs te schrijven want die worden blijkbaar goed ontvangen!
  2. A journey and a single step, de allereerste blog die ik schreef!
  3. 12 achtergronden voor je telefoon, eentje die ik niet verwachtte. Maar blijkbaar vinden jullie dit leuk om te lezen, dus misschien maar een herhaling inplannen!

Jaar 2

En nu, nu gaan ik een nieuw jaar in. Concrete plannen heb ik nog niet maar ik weet wel dat ik zo wil blijven schrijven. Misschien nog wat meer kwaliteit brengen wat misschien dan ook gaat betekenen dat kwaliteit boven kwantiteit komt, maar dat zij dan zo. Het schrijven van columns zoals mijn blog over zelfverzekerdheid is iets waar ik me meer in wil verdiepen en ook wat meer wil gaan toepassen over onderwerpen die dicht bij mezelf liggen. En tenslotte wil ik heel graag meer fotografie gaan brengen naar mijn blog. Ik vind het fantastisch om te fotograferen en wil heel graag mijn foto’s met jullie delen.

Dankbaar

Ik ben jullie ontzettend dankbaar! Als jullie niet waren blijven lezen en blijven commenten, op welke manier dan ook, had ik het nooit volgehouden. Ik ben nog een manier aan het verzinnen om jullie te bedanken maar die komt er zeker aan! Tot die tijd moeten jullie het doen met dit geschreven stukje tekst!

Liefs!