Dankbaarheid | 10 februari

dankbaarheid, gedachten, lezen, boeken, rust, persoonlijk, anna laura,

Vandaag heb ik weer een lijstje van dankbaarheid. Januari lijkt al weer heel lang geleden en dus is het ook al weer heel lang geleden dat ik een lijstje heb gegeven. Het leek me leuk om jullie weer even een update te geven.

Ik zal eerlijk toegeven maar de laatste paar dagen houdt ik het niet zo goed meer bij. Eigenlijk moet ik er echt voor gaan zitten en gaan schrijven maar op de een of andere manier doe ik het telkens niet. In januari ging het allemaal heel soepel en kon ik ook het ook echt bij houden maar op dit moment gebeurd het gewoon niet. Er moet weer een beetje routine in komen.

Rust
Op dit moment zit ik al een paar dagen lekker thuis. Ik doe rustig aan in de ochtend, lees veel en ben ook heel veel bezig met diy’s. Enerzijds omdat ik er een aantal moest maken om aan te leveren voor Huis van Belle maar ook omdat ik het gewoon wilde. Er lagen nog wat dingen die ik al heel lang wilde doen en op dit moment neem ik er echt gewoon de tijd voor. En ik geniet er intens van.

Start 40 dagen tijd
Vandaag begint officieel de 40 dagen tijd. Ik heb er lang over nagedacht wat ik wilde doen en waarom ik het wilde doen. Ik start sowieso met een bijbelstudie en daarnaast wil ik gaan letten op mijn social media gebruik. De tijd die ik er aan besteed en ik ga wat apps zoals YouTube en Twitter van mijn telefoon afhalen. Waarom? Het kost veel tijd en die tijd wil ik meer besteden aan het lezen van mijn bijbel en bidden.

Dit zijn de grootste dingen waar ik me op dit mee bezig houdt. Ik probeer mijn telefoon en laptop veel aan de kant te houden en echt genieten van rust zonder dat ik telkens naar mijn telefoon grijp.

Goed ik kruip weer in mijn rustmodus en in mijn boek. Tot vrijdag!