Dankbaarheid | 14 september

dankbaarheid, lifewithachors, blogger

In mijn bullet journal heb ik voor september staan dat ik dankbaarheid wil bijhouden. Het is op dit moment 13 september en ik heb het nog niet gedaan en ik von het ook wel weer lek om een dankbaarheidslijstje te schrijven. Stage: ik heb het ontzettend naar mijn op mijn stage, doe leuke dingen en ga met veel plezier elke dag naar mijn stageplek.

Muziek: zoals ik vorige week in mijn blog al aangaf vind ik het heerlijk om muziek te luisteren.

Lezen: Meestal lees ik in de bus en ik vind dat echt fijn om te doen. Gewoon even lekker alles om me heen vergeten en mezelf compleet verliezen in een boek.

Herfst: hoewel je het nu niet zou denken met dit weer, gaan we toch echt richting de herfst. De zon gaat later op en weer eerder onder en eigenlijk vind ik dat wel fijn.

Plannen: Sinds een paar weken ben ik actief begonnen met bullet journaling en ik vind het echt fantastisch. Ik vind het fijn om zondag mijn week uit te tekenen en dan vast beginnen met het invullen van mijn to do lijstjes. Ik moet er echt binnenkort een blog aan gaan besteden!

Dit zijn op dit moment denk ik wel de belangrijkste dingen waar ik dankbaar voor ben.

PS. Ik wil nog even wat kwijt over mijn blog. Ik vind het ontzettend leuk om te doen maar ik merk dat ik er een stuk minder energie voor heb en dat ik niet zo heel veel inspiratie heb om ‘s avonds nog een blog te schrijven voor de volgende dag. Ik doe het dus wel maar het zijn daardoor veel kortere blogs en eenvoudigere blogs terwijl ik heel graag veel dieper zou willen gaan veel meer willen werken met foto’s en tekst. Maar ik heb er de tijd, energie en inspiratie niet voor. Ik blijf gewoon proberen om 3x in de week te blijven schrijven maar als het een keer niet lukt dan wil ik me daar niet schuldig over voelen. Ik moet op dit moment de lat wat minder hoog leggen qua blog en ik hoop dat jullie dat snappen!