Doelen voor het nieuwe schooljaar

doelen, schooljaar, nieuw, backtoschool, school, che, communicatie, stage, lifewithanchors

Met de start van het nieuwe schooljaar horen ook een aantal nieuwe doelen. Het is volgens mij voor het eerst dat ik echt doelen opstel voor het nieuwe schooljaar maar ik het dit keer gedaan en ik hoop dat ik aan het eind van het schooljaar kan zeggen dat ik ze allemaal heb volbracht. 

  1. Jaar 2 volledig afronden: op dit moment ben ik nog met een opdracht bezig die ik hoop te halen, als ik die haal rest me nog tentamen om te halen en dan heb ik jaar 2 helemaal klaar.
  2. Op een vaste tijd gaan slapen: Met het aantal uren dat ik ga draaien met mijn stage is het best wel belangrijk dat ik zorg dat ik genoeg slaap. Dat betekent dat ik op tijd naar bed moet en ik wil graag dit schooljaar er weer een beetje een goed ritme in hebben.
  3. Wekelijks één TED talk kijken:  Ik ben een groot fan van TED talks sinds ik naar TEDxEde ben geweest. Ik heb nu als doel gesteld om we wekelijks te laten inspireren door een van de vele talks die te vinden zijn op Youtube.
  4. Bullet Journal: Hij komt tegenwoordig in elke blog voor maar ik ben echt fan geworden en wil het graag doorzetten.
  5. Stage jaar 3 goed afronden: Deze week ben ik al een klein beetje begonnen en vanaf maandag ben ik volledig bezig en ik wil zorgen dat ik hem met een hele goede voldoende kan afronden.
  6. Genieten van mijn stage: Hij hoort een beetje bij degene hierboven maar ik wil echt genieten van mijn stage. Voor je het weet is het voorbij en ik wil graag mooie en goede herinneringen hebben. Ik denk dat het wel gaat lukken want de uren dat ik nu al op mijn stage ben geweest had ik het al erg naar mijn zin dus ik geloof dat het helemaal goed gaat komen!

Hebben jullie doelen voor het nieuwe schooljaar?