Muziek | favoriete muziek van dit moment

Nu ik fulltime stage aan het lopen ben, luister ik een stuk minder muziek op een dag. De enige momenten dat ik echt muziek luister is als ik in de bus zit en zelfs dan nog niet eens altijd, want ik vind het ook heel fijn om gewoon lekker uit het raam te staren. Ik heb op dit moment een aantal favoriete nummers die ik veel luister en vaak op repeat staan.

Fix my eyes – The Crossing

Dit nummer heb ik leren kennen tijdens Dabar en is dus ook echt het nummer wat mij zal blijven herinneren aan die tijd.

King of my heart – Leeland

Ik luisterde eigenlijk nooit naar Leeland, totdat ze samen gingen werken met Bethel Music en ze onlangs een nieuw album uitbrachten. Het hele album is fijn met mooie muziek en mooie teksten. Dit is wel een tekst waar ik eerst over na heb moeten denken voordat ik hem lekker mee kon zingen.

Carry it al away – Leeland

Dit liedje maakt me vooral heel erg vrolijk vanwege de muziek maar ook de tekst maakt me vrolijk. Gewoon even lekker alles loslaten wat me bezig houdt.

Brother – NEEDTOBREATH

Een aantal nummer van NEEDTOBREATH luister ik op dit moment echt eindeloos waaronder dit nummer. Een van de nieuwste en gaat er over dat je naast iemand moet staan en diegene helpt.

When I’m with You – Citizen Way

Ik vind de muziek heel fijn maar ook tekst geven echt weer hoe ik me wel eens voelen en hoe ik bepaalde dingen ervaar.

Sound of the Saints – Audio Adrenaline

Ik hoorde dit nummer voor het eerst in een film (God’s not dead 2) en het was echt een liedje wat blijft hangen. Ik wist eerst niet van wie die was dus nadat ik de soundtrack had gevonden op Spotify was ik helemaal gelukkig.

My Dear – Hunter G. K. Thompson 

Dit nummer is al heel oud en hoorde ik voor het eerst in een trouwvideo, deze week had een collega hem aangezet en ben ik er naar op zoek gegaan en nu is het echt een favoriet. De muziek doet me een beetje denken aan Rend Collective en het is een echt liefdesliedje.

Dat zijn ze. Ik kan er nog veel meer noemen maar dan wordt de lijst denk ik echt heel lang dus houd ik het maar hier even bij. Wat is jouw favoriete liedje van dit moment?