Januari| Maand van dankbaarheid

Life with anchors, dankbaarheid, wanderlust, mist, thankfulness, Anna Laura Visser

In mijn doelen voor 2016 had ik het er al over. Ik wil meer bezig zijn met dankbaarheid en ik wil jullie daarbij in meenemen. De maand januari is altijd zo’n maand waar je niks hebt. Er zijn geen feestdagen over het algemeen gebeuren er niet zo heel veel dingen. Daarom wil ik januari tot de maand van de dankbaarheid benoemen. 

Doormiddel van een lijst van 1000 maal dankbaarheid hoop ik dat dankbaarheid makkelijker kan toepassen. Door er veel mee bezig te zijn hoop ik dat het een gewoonte gaat worden om de positieve kanten te zien in plaats van altijd te grijpen naar de negatieve dingen.

Deze maand wil ik 2 keer in de week mee gaan nemen naar mijn momenten van dankbaarheid. Op dinsdag en donderdag zal er dus een artikel extra online komen waarin ik vertel waar ik dankbaar voor was de dagen daarvoor. Heel gemakkelijk jullie dus een lijstje geven van dankbaarheid. Zo hoop ik dat ondanks dat januari wat leeg lijkt en het vaak donker is er ook wat positiviteit is in deze wereld.

Ik wil jullie vragen om deze maand ook eens iets meer stil te staan bij de positieve dingen in jou leven. Doe mee en laat in de reacties weten waar jij dankbaar voor bent geweest. Houd een notitieboekje bij de hand deze maand om je dankbaarheid op te schrijven. Als je het opschrijft blijft het namelijk bij je en kun je er altijd weer op terug kijken op momenten dat je je misschien wat minder dankbaar en positief bent. Of deel je positieve momenten op social media met #lifewithanchors.

Doe je met me mee deze maand?