Maand van dankbaarheid | 19 januari

maand, van, dankbaarheid, maand van dankbaarheid, life with anchors, anna laura visser

Vorige week heb ik het een keertje een dag overgeslagen. Geheel vergeten om het te doen. Ik was te druk met baby’s knuffelen dus nu een extra grote. Ik heb tenslotte weer wat dingen verzameld. Het gaat trouwens goed met mijn lijstje. Ik zit al op 76 en ik moet zeggen dat ik dat niet verkeerd vind. Goed tijd voor mijn lijstje van dankbaarheid!

Boeken
De afgelopen week en nog steeds ben ik heel veel aan het lezen. Ik had wat boeken van de bibliotheek en sinds van het weekend ben ik er achter gekomen dat ik gratis e-books kan lenen met mijn bibliotheekabonnement. En nu lees ik dus heel veel met mijn telefoon. Ideaal, nu kan ik tenminste lezend over straat zonder dat het er raar uit ziet :).

JV-avond
Sinds een paar weken ga ik naar een Jeugdvereniging van de kerk en ik heb het daar erg naar mijn zin. Ik ben blij en dankbaar met de nieuwe contacten en de opbouw die ik daar krijg!

Zonsopgangen
Ik ben de afgelopen week al heel wat keren verrast met een prachtige zonsopgang. Hele mooie gekleurde luchten wat vaak prachtige plaatjes oplevert. Een zonsopgang laat me altijd heel dankbaar zijn voor het leven.

Laagje sneeuw
Er is bij ons niet zo heel veel sneeuw gevallen. Er heeft alleen maar een laagje op de daken gelegen maar als je al die foto’s ziet en gisteren kwam ik in Utrecht en daar lag ook nog een klein laagje sneeuw/ijs dan wordt ik blij. Ik vind sneeuw ontzettend leuk. Mijn lichaam houdt niet zo van de kou maar dat nemen we maar voor lief. Nu nog hopen dat het nog een keer goed gaat sneeuwen!

Hoe gaat het met jullie?