Maand van dankbaarheid | 28 januari

dankbaarheid, maand, life with anchors, anna laura Mijn laatste lijstje van dankbaarheid van deze maand Hierna zit het er al weer op. Voor de laatste keer deel ik met je waar ik dankbaar voor ben geweest de afgelopen dagen.

Energie
De afgelopen dagen waren best wel heftig. Ik merk dat het constante leren en vroeg uit bed gaan me een beetje begint op te breken en ik ben wat ziek, maar toch heb ik constant genoeg energie om de dag door te komen. Daar ben ik heel erg dankbaar voor,

Rondje lopen buiten
Maandag toen het lekker weer was hebben we een rondje gelopen en zelfs buiten gegeten in de zon en dinsdag hebben we ook nog even een rondje gelopen. Erg lekker tussen het leren door.

Deze maand
Ik ben heel erg dankbaar hoe deze maand is gegaan. Ik voelde me over het algemeen heel erg goed, heb heel veel voor mijn studie gedaan en ik heb heel veel geleerd van mijn maand van dankbaarheid.

Mijn maand van dankbaarheid is over. Maar alleen op mijn blog. Uiteraard ga ik er gewoon mee door want die 1000 maal dankbaarheid wil ik heel graag halen. Ik heb wat ideeen om het verder wel te integreren in mijn blog dus daar zal ik jullie op de hoogte van houden.