Maand van dankbaarheid | 5 januari

Life with Anchors, life with anchors, Anna Laura Visser, dankbaarheid, gratitude, dankbaar, januari, maand van dankbaarheid

Vandaag mijn eerste lijstje van dankbaarheid van de afgelopen dagen. Ik ben al redelijk op weg met mijn 1000 punten van dankbaarheid en ik merk dat het redelijk makkelijk gaat. Vandaag deel ik er een aantal van mijn lijstje.

Een mok warme chocolademelk na een koude fietstocht
Het afgelopen weekend was ik weg met mijn familie en vrijdag gingen we een heel groot stuk fietsen. Even lekker actief maar het was heel erg koud. Het was erg mistig en toen we terug kwamen ben ik op de bank gekropen met een dekentje, een boek een mok warme chocolademelk. Erg lekker. Ik ben blij dat ondanks dat ik een lactose-allergie heb toch nog van een mok warme chocolademelk kan genieten. Dankbaar voor lactose-vrije melk!

Familie
Is hier een uitleg voor nodig?

Capuchon als het regent
Gisteren moest ik naar school lopen en het regende. Ik was mijn paraplu vergeten en dus werd ik nat :). Maar ik had gelukkig een capuchon om op te zetten.

Nieuwe muziek
In een groepswhatss’app deelde we met elkaar onze favoriete muziek en afgelopen weekend kwam er een album uit van een kerk die jaarlijks een nieuw album uitbrengen met daarop nummers van verschillende artiesten. Ik luister veel muziek en regelmatig nieuwe muziek is dan wel erg fijn.

Waar was jij dankbaar voor de afgelopen dagen?