Maand van dankbaarheid | 7 januari

Anna Laura Visser, Anna Laura, wanderlust, dankbaarheid, januari, maand van dankbaarheid, life with anchors, Life with Anchors

Hoe wel ik erg moe was de afgelopen dagen (nog steeds) probeerde ik toch weer stil te staan bij de mooie en kleine positieve dingen in mijn leven. Door er bij stil te staan zorg ik er voor dat ik me niet ga bevinden in een negatieve spiraal waardoor ik me alleen maar minder fijn ga voelen. Een kijkje in mijn lijstje van dankbaarheid van de afgelopen dagen.

Contact met Dabar teamleden
Sinds we met de meiden van ons Dabarteam een eigen WhatsApp groep hebben gaat er bijna geen dag voorbij dat we geen contact hebben. We zien elkaar eigenlijk niet maar op deze manier blijven we met elkaar in contact en ik heb daar regelmatig veel steun aan! Meiden als jullie dit lezen, ik ben jullie heel erg dankbaar!

Universiteitsbibliotheek in Utrecht
Sinds ik vorig jaar ben begonnen met leren in de bibliotheek is het een plek geworden waar ik altijd ga zitten als ik moet leren. Het is er stil en ik kan me er heel goed concentreren. Ondanks dat ik niet op de uni ziet mag ik er gewoon naar binnen en dat is echt een uitkomst. Op dit moment zit er al voor de tweede keer deze week.

Aardbeien in de winter
Zoete aardbeien in de winter, ik geniet er van!

Waar was jij dankbaar voor de afgelopen dagen?