Bucketlist | Herfst 2016

bucketlist, fall, herfst, 2016, todo, lifewithanchors

Nu het officieel herfst is, is het tijd om plannen te maken voor deze herfst. Net als voor de zomer heb ik een bucketlist opgesteld met dingen die ik graag wil doen dit seizoen en ga ik die vandaag met jullie delen.

  1. Wandeling in het bos maken: Ik ben echt een groot liefhebber van de herfst en waar vind je die beter dan in het bos. Ik wil daarom ook echt graag een wandeling gaan maken in het bos. Moet natuurlijk dan wel op precies het goede tijdstip en dat nog niet alle bladeren er af zijn gewaaid. Op dit moment denk ik er over om een keertje een dag vrij te nemen van mijn stage en dan er lekker op uit te gaan!
  2. Foto’s maken: bij de wandeling horen uiteraard foto’s dus mijn camera gaat sowieso mee. Maar ik wil ook graag er weer eens een keertje in de buurt op uit met mijn camera. Het lijkt me ook echt heel leuk om een portretfotoshoot te doen met iemand dus als iemand zin heeft om een keer voor mijn camera te staan laat het me dan weten.
  3. Hardlopen in de regen: Hardlopen in de regen is een van mijn favoriete dingen. Waarschijnlijk is het ook helemaal niet nodig om hem op de lijst te zetten, omdat het grote kans toch wel gaat gebeuren, maar toch zet ik hem er op.
  4. Pumpkin Spice Latte van Starbucks drinken: Deze koffie heb ik nog nooit gedronken maar ik heb me voorgenomen om hem deze herfst een keer te gaan drinken. Het is echt een typisch herfstdrankje en als je alle amerikanen moet geloven is tie echt fantastisch.
  5. Veel lezen: Lezen in de herfst is heel fijn. Vooral in bed als je de regen op de ramen hoort en je lekker onder je dekbed ligt met een boek. Maar ook lezen in de bus is erg fijn dus ik wil echt weer lekker veel lezen. Dit keer verbind ik er geen aantal aan vast zodat de druk wat minder groot is :).
  6. Vroeg naar bed: Doordat het vroeg donker is heb ik ’s avonds ook al veel sneller zin om naar bed te gaan. Met mijn stage ook echt wel nodig, maar in de herfst is het ook gewoon fijn. Vaak heb ik dan ook nog even de tijd om lekker te lezen in plaats van direct te gaan slapen.
  7. Films kijken in pyjama en deken: Omdat je eigenlijk alleen maar binnen zit is de neiging om een film te kijken ook veel groter. En het is ook gewoon fijn om met pyjama en een deken op de bank te kruipen en naar een beeld te staren. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe films dus als iemand nog kijktips heeft, graag!
  8. Creatief zijn: De herfst brengt altijd mijn creatieve kant naar boven. Omdat je binnen zit ga je op zoek naar dingen die je kunnen vermaken en dus ga ik veel sneller creatief aan de gang. Zo hoop ik het scrapkaarten maken weer op te maken en wil ik weer lekker aan de gang met mijn kalligrafie! Genoeg plannen dus!

Je ziet, ik heb weer genoeg dingen om van mijn lijst af te gaan strepen! Ik hoop jullie er in mee te nemen en er lekker over te gaan bloggen!

Om jou te helpen bij het maken van jouw bucketlist heb ik document gemaakt die je kunt printen en  dan zelf in kunt vullen. Ik zou het leuk vinden als je hem met me deelt als je hem hebt ingevuld met #lifewithanchors