Bucketlist | Lente 2017

Vorig jaar deed ik het voor het eerst, een bucketlist maken. Dat was er ook eentje voor de lente. Ik vond het leuk om het weer terug te brengen. Ik houd ervan om lijstjes te maken dus een bucketlist is natuurlijk perfect. Ik heb voor deze lente weer een aantal leuke dingen (vind ik zelf) op een rijtje gezet die ik graag zou willen doen deze lente en ik deel ze graag met jou want dat kan nu wel, het is tenslotte echt officieel lente.

  • Naar de Keukenhof: Vorige week heb ik bedacht dat ik het eigenlijk wel leuk zou vinden om dit jaar naar de Keukenhof te gaan. Lekker met mijn camera rondlopen en heel veel foto’s maken. Nu nog even een goed moment zoeken maar dat gaat vast wel lukken!
  • Bloemen zaaien: Ik heb nog heel veel zaadjes liggen voor bloemen dus die moet ik snel gaan zaaien zodat er straks mooie bloemen zijn.
  • Opruimen: de lente staat natuurlijk altijd voor de grote schoonmaak en ook ik ben dat van plan om te doen. Mijn kledingkast uitzoeken, maar er staan ook nog heel veel knutselspullen die uitgezocht moeten worden.
  • Dagje weg: Ik heb ontzettend zin om er lekker op uit te gaan. Mijn rooster op school laat dat nog niet helemaal toe maar er komen wat rustigere weken aan dus dan hoop ik echt een dag weg te gaan. Een nieuwe stad ontdekken, hotspots zoeken, foto’s maken.
  • Wandelen: Ik probeer wat meer te wandelen en dat wil ik ook echt doen deze lente. Wandelen van school naar het station en vice versa. Maar ook als ik thuis ben er gewoon wat meer op uit gaan. Met dat weer van vandaag gaat dat prima.
  • Verse bloemen: De bloemen in de lente vind ik vaak het mooist. De ranonkels en straks de pioenrozen. Ontzettend fijn. Ik heb nog geen ranonkels gehaald dus daar moet snel verandering in komen. Ik vind het heerlijk om verse bloemen te hebben op mijn slaapkamer.

Dat was mijn bucketlist! Ik heb er niet te veel opgezet omdat ik dan zeker weet dat ik het meeste kan doen! Ik houd jullie uiteraard op de hoogte hoe het gaat en als ik ergens foto’s van heb gemaakt krijg je die zeker te zien.

Ga jij nog iets speciaals doen deze lente?