Bucketlist | Zomer 2016

bucketlist, summer, zomer, lijstje, foto, inspiratie, lifewithanchors

Nu het zomer is is het ook tijd voor mijn zomer bucketlist. Een lijst met dingen die ik deze zomer wil gaan ondernemen en er zo een leuke zomer van maken. Ik heb heel wat dingen op mijn lijst kunnen zetten die ik wil doen waar ik normaal gesproken geen tijd voor heb maar omdat het straks zomervakantie is, wel. 

Voor dat ik echt over ga met mijn zomer bucketlist eerst nog even een korte terugblik op mijn lente bucketlist. Van de 15 dingen die er op mijn lijst stonden heb ik er 4 niet gedaan. Al met al vind ik dat geen slechte uitkomst. Voor bepaalde dingen had ik gewoonweg geen tijd voor en moest ik dus laten vallen maar dat is helemaal niet erg. Het komt vast nog wel een keer.

Zomer bucketlist

  • Naaien –  Er ligt nog steeds een aantal stofjes waar ik mee aan de slag wil. Onder andere stof voor een jurkje en voor een tas. Straks in de vakantie ga ik dat heel snel doen.
  • Zonsopgang en -ondergang zien – Zoals je misschien wel weet ben ik gek op een mooie zonsopgang en -ondergang. Deze zomer wil ik graag beide een keer meemaken. Dat betekend voor de ene dus heel erg vroeg op staan maar dat lijkt me echt heel leuk om een keer te doen.
  • Timelaps maken van een zonsondergang – Nu ik een mooie camera heb lijkt het me leuk om een timelaps te filmen van een zonsondergang. Ik vind dat zelf altijd heel mooi om te zien van iemand anders en wil het heel graag zelf eens een keer proberen.
  • Outfit foto’s maken – de laatste weken heb ik een leuk lijstje gemaakt met mijn favoriete outfits en die wil ik de vakantie allemaal een keer op de foto gaan zetten. Dan heb ik gelijk weer heel veel blogmateriaal.
  • 15+ boeken lezen – De afgelopen maanden heb ik een aantal nieuwe boeken aangeschaft maar die heb ik nog niet glezen. Een aantal heb ik ooit wel eens gelezen en heb ik nu zelf gekocht maar het is een hele stapel die ik graag wil doorwerken deze zomer. Uiteraard zal ik nog regelmatig naar de bibliotheek gaan. Ik vind lezen helemaal niet erg en zeker in de zomer geniet ik er heel erg van. Nu nog even wat leuks bedenken hoe ik aan mijn doel kom.
  • Camera leren instellen – Het hebben van een spiegelreflex camera is geweldig maar ik vind wel dat als je zo’n camera hebt dat je dan ook wel moet leren hoe je hem instelt zodat je niet meer vol automatisch hoeft te schieten. Deze zomer ga ik me daar eens goed in verdiepen.
  • Minimaal 2 keer in de week mijn wekker niet zetten – Ik ben iemand die best wel snel zijn wekker ergens voor zet. Ook in vakanties maar dit keer wil ik daar een beetje vanaf. Ik ben een ochtendmens dus echt uitslapen zit er niet in voor mij maar toch lijkt het me heel lekker om gewon uit mezelf wakker te worden.
  • Journal bijhouden – Ik wil heel graag weer gaan proberen om een journal bij te houden. Eens kijken of ik daar een gewoonte van kan gaan maken, want het lijkt me ontzettend leuk om iets te hebben voor later.
  • Verdiepen in Bullet Journal – plannen vind ik ontzettend leuk en nieuwe dingen daarvoor uitproberen ook. De afgelopen tijd heb ik er echt de tijd voor genomen om goed te plannen en dat werkte ontzettend effectief. Bullet Journal is een ook een manier van plannen die mijn ontzettend aanspreekt en daar ga ik me eens heel goed in verdiepen en mee bezig houden zodat ik straks nog beter voorbereid op stage ga.
  • Werken aan mijn blog – Ik heb heel veel ideeën en plannen en daar wil ik heel graag aan gaan werken deze vakantie.

Het is een hele rij en ik hoop dat ik overal aan toe kom maar ik ga heel hard mijn best doen. Ik houd je uiteraard weer op de hoogte.

P.S. Dit is de 100e blog die ik heb geschreven sinds november. Op naar de volgende 100!