Christelijke kinderliedjes van vroeger

Een tijdje geleden schreef ik een blog over mijn ย favoriete gospelliedjes van vroegerย en nu is het ook wel leuk om te kijken naar de christelijke kinderliedjes van vroeger.ย 

Kauwgomballenboom – Elly & rikkert

Dit liedje kan uiteraard niet ontbreken. Wie kent die nou niet als je met Elly & Rikkert bent opgegroeid. En nu is tie voorlopig ook niet meer uit mijn hoofd ๐Ÿ™‚

Is je deur nog op slot

Dit was een van de eerste liedjes die ooit leerde op de zondagsschool. Lekker makkelijk en vooral heel hard mee doen met het krr, krr.

ho stop – elly & Rikkert

Met Dabar heb ik dit liedje zeker minimaal een keer op een dag gezongen dus die moet er uiteraard tussen!

Je mag er zijn – Herman boon

In groep 6 hadden wij altijd leerling van de week en dit liedje werd dan standaard gezongen. Lekker keihard meezingen.

het ballonnenlied – Kinder opwekking

Vroeger op de basisschool zat ik op een kinderkoortje en dit liedje kan ik me nog heel goed herinneren dat we dit zongen! En nu ik naar ik deze liedjes zoek kom ik er achter dat we heel veel kinderopwekking zongen!

Kom aan boord – Lydia zimmer

Elk jaar met de christelijke kinderboeken week kregen we de nieuwste cd. De cd waar dit liedje op stond was van mij en die cd heb ik echt grijs gedraaid. Maar dit liedje was toch altijd wel favoriet. We zongen hem ook met het kinderkoor, inclusief gebaren uiteraard.

Volgens mij waren dit ze wel! Ik ben er vast een heleboel vergeten dus laat in de reacties even achter welke jouw favoriet was dan ga ik me weer even terug wanen in vroeger. Met de kerst ga ik dit ook doen denk ik, gaan we kijken naar de kerstliedjes van vroeger!