Dingen die mij bezighouden #2 | april 2021

In februari schreef ik de eerste blog van deze reeks. Ik vertelde jullie wat ik keek, las en andere dingen waar ik mee bezig was. Vandaag ook weer zo’n blog met de dingen van dit moment. Ik heb het concept iets beter uitgewerkt en rubriekjes gemaakt die ik volgende keren ook kan invullen. Hopelijk vind je het weer leuk om te lezen.

ik lees

Zoals altijd lees ik zowel een fictie, als een non-fictieboek. Daarnaast luister is ook nog een non-fictieboek dus er gaat van alles door elkaar. Op het moment lees ik ‘De erfenis van Rose‘ van Kristen Heitzmann als mijn fictieboek. Ik ben er nog niet heel enthousiast over, maar ik ga rustig door met lezen.

ik luister

Ik luister op het moment niet zo heel veel muziek. Als ik op de fiets zit luister ik eigenlijk bijna altijd naar mijn audioboek. De laatste dagen zet ik eigenlijk elke keer maar gewoon een playlist aan met verschillende nummers. Een van de nummers die wel elke keer terug blijft komen is het nummer ‘Promises’ van The Worship Initiative.

Naast muziek luister ik af en toe ook naar een podcast en niet zomaar een podcast. Sinds vorige week heb ik namelijk met Mirjam een podcast over boeken! Hieronder vind je de eerste aflevering!

ik kijk

Ik ben op het moment diverse dingen aan het kijken maar het leukste is toch wel Call the Midwife! Aankomende zondag begint er een nieuw seizoen en daar heb ik zoveel zin in! Ik heb sinds kort een VPN (daarmee kan je je IP-adres wijzigen en kan je dus zomaar ergens anders zijn) en nu kan ik Call the Midwife dus direct mee volgen via de BBC. Afgelopen zondag keek ik alvast de kerstspecial terug en ik ben helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

ik doe

Naast mijn werk ben ik met heel veel andere dingen bezig. Ik maak mijn filmpjes, ben bezig voor de podcast, organiseer een actie voor de tienerclub, schrijf mijn blogs, lees heel veel en de laatste dagen ben ik vooral bezig met het opruimen van mijn oude laptop en dingen overzetten naar mijn nieuwe laptop. Yep, ik kocht een paar weken geleden een nieuwe laptop en die kwam vorige week binnen. Ik heb een flinke upgrade gemaakt en ben me er toch een partijtje blij mee! Hopelijk doe ik er net zo lang mee als met mijn vorige, die heb ik namelijk 7,5 jaar gehad en dat vind ik echt een flinke tijd.

ik schrijf

Deze rubriek gaat niet zozeer over wat ik schrijf maar wat ik gebruik om te schrijven. Voor mijn verjaardag kreeg ik een Lamy vulpen en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik gebruik hem zo goed als dagelijks en nadat de bijgeleverde vulling leeg was ben ik begonnen met het zelf vullen van een converter. Die gaat iets sneller leeg dan een lamy vulling, maar nu kan ik wel met zwarte inkt schrijven en eindelijk eens de potjes inkt opmaken die ik al jaren heb staan. Ik gebruik mijn vulpen echt voor alles. In mijn bullet journal, reading journal, mijn gewone journal en om brieven mee te schrijven.

Wat kijk jij op het moment?