Dingen die mij bezighouden #1 | YouTube, lezen & photoshop

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe rubriek. Ik was wat aan het nadenken wat ik vandaag weer met jullie kon delen en dacht dat het wel leuk zou zijn om een kijkje in mijn leven te geven met dingen die ik kijk, lees en andere activiteiten. Hopelijk vind je het leuk om te lezen!

netflix

Ik ben zo’n persoon die niet veel met nieuwe series start. Het schijnt normaal te zijn voor mensen die wat banger zijn aangelegd, want de angst zit er dat er dingen in de serie voorkomen die weer angst kunnen creëren maar ook gewoon omdat we niet zo houden van onzekerheid. Nou ja, dat ben ik dus. Ik was in de herfst opnieuw begonnen met Gilmore Girls, maar de laatste tijd was ik toe aan wat nieuws. Nu ben ik met een vriendin bezig met Virgin River maar dat kijken we samen dus kan ik natuurlijk niet in mijn eentje gaan kijken. Dit weekend ben ik uiteindelijk begonnen met Dream Home Makeover. Mijn interieurhart word hier heel blij van en de korte afleveringen zijn fantastisch.

YouTube

Op het moment zit ik in een hele goed leesflow en dat zorgt ervoor dat ik weinig YouTube kijk. Geen YouTube video’s dus die ik aan het kijken ben, maar even een promotie naar mijn eigen kanaal. Jaja, ik ben een paar weken geleden begonnen met het maken van mijn eigen video’s. Er staan er nu 3 online en ik wil het liefste elke week uploaden. Hier kan je mijn video’s vinden!

Lezen

Zoals ik hierboven zei, zit ik in een hele goede leesflow. Op het moment dat ik dit schrijf (maandag) ben ik in mijn vierde boek van deze maand bezig en als jullie deze blog lezen ben ik als goed is al in een volgend boek bezig. Het boek wat ik op dit moment lees is Het zakhorloge van Beverly Lewis. Het is het vervolg op De tondeldoos en waar ik die niet zo heel leuk vond vind ik dit boek een stuk beter!

photoshop

Op het moment ben ik weer heerlijk actief bezig met photoshop. Ik gebruik het heel veel voor mijn werk maar ook in mijn vrije tijd ben ik er op het moment wat meer mee bezig. Zo ben ik bezig geweest met de banner voor mijn YouTubekanaal en ik ben verder ook bezig met het bedenken van een nieuwe huisstijl voor mijn blog en er komen nog een aantal projectjes aan waar ik mijn photoshopskills voor mag gaan gebruiken.

Dat was het voor deze keer! Laat me weten wat je van dit soort blogs vindt! Als je het leuk vindt dan kan ik het vaker doen :).

Welk boek lees jij op dit moment?