Doelen voor april

doelen, maart, april, goals, heart, personal, inspiratie, inspiration, lifewithanchors, anna laura

We zijn in een nieuwe maand. En een nieuwe maand betekent nieuwe kansen en nieuwe doelen. Ik heb weer een nieuw lijstje opgesteld maar voordat ik ze aan jullie ga uitleggen blik ik nog even terug op de afgelopen maand. 

Maart

Een dag offline gaan – Dit is half gelukt. De zaterdag dat ik op bijbelstudieweekend was heb ik mijn telefoon zoveel mogelijk met rust gelaten. Ik heb mijn whatsapp niet gebruikt en alleen af en toe gekeken. Niet helemaal offline maar toch voor een gedeelte en ik moet zeggen dat het erg fijn was. Alleen foto’s maken zonder telefoon wordt toch lastig ;).

Blijven hardlopen – Het is me gelukt. Elke week heb ik zo’n drie keer hardgelopen. En met uitzondering dat ik het neerzetten van mijn voeten moet veranderen gaat het erg goed. Ik merk dat mijn conditie beter wordt en dat ik steeds verder en meer kan hardlopen.

Creatief bezig zijn – Ja gelukt! Ik ben heel veel bezig geweest met het oefenen met inkt en kroontjespen en mijn nieuwe pennen zijn ook wel helemaal ingeschreven. Ik heb geen DIY gemaakt maar dat is niet anders.

Wat meer aandacht aan mezelf – Hier kan ik niet echt wat over zeggen. Ik heb wat meer aandacht gegeven aan mijn outfits en dat deed al heel veel. Het slapen ging wat minder maar zorgde wel dat ik elke avond eerst een stukje uit een boek las voordat ik ging slapen en dat was ook erg fijn. Daar ga ik graag mee door.

doelen, april, goals, inspiratie, inspiration, heart, personal, lifewithanchors, anna laura

Foto’s maken – Vanmiddag ga ik een nieuwe camera kopen en ik heb ontzettend veel zin om foto’s te gaan maken. De eerste helft van april zal ik niet zoveel tijd hebben maar in het weekend wil ik dan er wel op uit gaan en aan het eind van de maand heb ik heel veel tijd en die tijd hoop ik goed te gaan besteden om mijn fotografieskills te verbeteren.

Goed voor mezelf zorgen – Op dit moment ga ik de tijd in van deadlines en tentamens. Dat betekent elke ochtend vroeg opstaan en lange dagen maken. Een mooi moment om vroeg naar bed te gaan en als het kan mijn rust te nemen en te ontspannen. 

Boogideeën  uitwerken – Een paar weken geleden kreeg ik plotseling heel veel ideeën voor mijn blog. Ik hoop dat ik die deze maand verder kan gaan uitwerken en mee aan de slag kan gaan. 

10.000x dank oppakken – Op het begin van het jaar ging het heel goed. Ik zat er lekker in het ging bijna automatisch. Nu is het weer wat naar achteren geschoven en schrijf ik het niet meer op. Deze maand met allemaal nieuwe en leuke dingen wil ik het graag weer oppakken.

Aan de slag met mijn lente bucketlist – Hier hoef ik niet zoveel over te zeggen denk ik. Ik ga lekker aan de slag met mijn plannen. 

Wat vind je van mijn doelen? Heb jij nog plannen voor deze maand?