Doelen voor februari

doelen, februari, goals, life with anchors, anna laura

We zitten alweer in de tweede maand van het jaar. Het gaat echt bizar snel. Vandaag wil ik mijn doelen voor februari met jou delen. Wat dingetjes die ik wil bereiken deze maand of gewoon dingen die ik wil doen.

Rust nemen
Wat in januari echt niet gelukt is, is genoeg rust nemen. En dat heb ik gemerkt. Vorige week had ik blaasontsteking en daar bovenop werd ik ook nog gewoon ziek met koorts en al. Niet echt handig in je tentamentijd. In februari wil ik dus echt mijn rust pakken en desnoods nog wat uitzieken. Zorgen dat ik genoeg slaap maar daarnaast ook af en toe een dag voor mezelf nemen.

Een dag offline gaan
Iets wat ik al heel lang wil doen is een dag of een weekend mijn laptop en telefoon wegleggen en even helemaal offline gaan. Ik hoop het deze maand een keer te gaan doen.

2 outfits fotograferen
Outfits fotograferen, in januari deed ik het voor het eerst. Deze maand wil ik er twee doen en ook graag met jullie delen!

Werken aan mn planning
Met de start van de maand februari begint er ook weer een nieuw blok op school. Vanaf volgende week zit ik al in het derde blok en dat betekent weer een aantal nieuwe deadlines. Deze maand wil ik me focussen op het maken en onderhouden van mijn planning.

In mijn hoofd heb ik nog wel wat andere dingen die ik wil doen maar ik wil ze niet echt doelen noemen. Voor mijn moeten er niet te veel doelen zijn omdat ik het anders niet overzichtelijk kan houden en mezelf ook niet meer aan mijn doelen kan houden.

Zet jij maandelijkse doelen?