Doelen voor maart

doelen, maart, goals, heart, personal, lifewithanchors, anna lauraHet duurde wat langer maar vandaag heb ik mijn doelen voor maar voor jullie.  Maar naast mijn doelen voor deze maand blik ik ook nog een terug op de doelen van de afgelopen maand

Februari

Rust nemen – Ik geloof dat het wel goed gegaan is. Ik heb in totaal 2 weken rust gehad en dat heeft me best goed gedaan. Ik ben nog niet helemaal de oude maar het gaat al een stuk beter! 

Een dag offline gaan – mislukt. Ik moet eerlijk zijn, ik heb er ook niet meer aan gedacht dus ben het glad vergeten ik neem hem mee deze maand in!

2 outfits fotograferen – ook mislukt. Ik heb de afgelopen maand niet de leukste outfits gedragen want ik ging vaak voor het gemak in plaats van me lekker voelen in een outfit waardoor het dus mislukte om foto’s te maken.

Werken aan mijn planning – dit is goed gelukt. Ik heb een goede planning gemaakt voor dit blok en werk er nu structureel aan en het gaat goed. Ik ben zelfs nu iemand aan het begeleiden bij het maken van een planning.

Maart

Een dag offline gaan – Dit keer gaat het me hopelijk lukken. Halverwege de maand ben ik nog een weekend weg naar een conferentie dus ik hoop dat ik dan een dag mijn telefoon weg kan leggen en me volledig op mijn dag kan richten.

Blijven hardlopen – ik ben nu al een paar weken bezig en ik begin er echt de lol er weer van in te zien en voel me goed als ik een rondje ben wezen hardlopen. Ik ben op dit moment best wel gemotiveerd en ik hoop dat te blijven. Misschien dat ik zelfs wel al wat kan trainen om mee te doen aan een soort hardloopwedstrijd!

Creatief bezig zijn – Voor mijn verjaardag heb ik een heleboel mooie spulletjes gehad om te kalligraferen en te schrijven en er is op dit moment nog een pakketje onderweg met nieuwe pennen en daar wil ik deze maand echt mee aan de slag gaan! Vooral het oefenen met een nib en inkt wil ik graag beter gaan leren deze maand. Misschien dat ik zelfs een diy deze maand kan maken voor Life with Anchors. 

Wat meer aandacht aan mezelf geven – De afgelopen maand heb ik wel 2 weken rust gehad maar was ik veel met andere dingen bezig. Ik hoop deze maand iets meer aan mezelf te denken, mezelf rust te geven en weer wat meer aandacht te geven aan mijn outfits. Ik merk namelijk dat zodra ik meer aandacht geef aan wat ik aan wil trekken ik me dan een stuk beter voel dus ik hoop dat deze maand echt te gaan doen! 

Heb jij nog doelen voor deze maand?