Mijn gevonden schatten #1

Een van mijn favoriete bloggers en Intagrammer is Carly the Prepster. Een van haar vaak terugkerende blogs is on my radar een blog waar ze van alles in verzameld. En dat lijkt mij ook heel erg leuk te doen. Dus vanaf deze maand deel ik met jullie een keer in de maand mijn schatten van dat moment. Een liedje wat ik op dat moment veel luister, het boek wat ik dat moment lees en andere schatten die ik vond. 

een // GEBOREN – KINGA BAN

Als je een beetje bekend bent met de christelijke muziekwereld dan weet je dat vorig jaar Kinga Ban is overleden. Voordat ze overleed was ze bezig met een nieuw album. Na haar overlijden zijn er allemaal mensen mee verder gegaan en dit voorjaar komt er nog een album van haar uit. Deze week verscheen er alvast een single, Geboren, en die staat heel veel aan. Zo’n mooi lied. Er klinkt zoveel verlangen in door waar ik stiekem jaloers van kan worden.

twee // The choice

Ik ben afgelopen weekend in het boek The Choice van Edith Eger begonnen. Ik ben op ongeveer een derde op moment van schrijven en het is nu al zo’n indrukwekkend boek. En volgens mij wordt dat alleen nog maar meer. Als deze uit is komt er zeker een recensie van!

drie // Theologische cursus

Afgelopen zaterdag ben ik gestart met een maandelijkse theologische cursus. Het is een cursus die is ontwikkeld door allemaal kerken hier in de omgeving en we gaan met elkaar het nieuwe testament door. Elke maand staat er een ander bijbelboek centraal met daarnaast nog een onderwerp. Het is super interessant en ik heb zaterdag al zoveel geleerd. Ik ben blij dat ik me hier voor heb aangemeld!

vier // RUBY GRANGER

Ik kijk niet zo heel veel YouTube meer als een paar jaar geleden maar nog steeds kijk ik nog wel video’s. Een van mijn favoriete kanalen op dit moment is het kanaal van Ruby Granger. Een echt engels meisje. Ze zit in het eerste jaar van haar studie en deelt heel veel video’s rondom studeren, stationery en lezen. Hoewel ik zelf niet meer studeren vind ik haar video’s heel fijn om te kijken als ik lekker aan het bullet journalen ben.

vijf // Watercolor palet

Als kerst/eindejaarscadeau aan mezelf kocht ik een nieuw waterverfpalet van Art Philosophy. Ik houd echt van hun verfpaletten en wilde al heel lang het terrain palet. Eind december bestelde ik hem en hij is zo mooi. Ik heb nog niet echt tijd genomen om er mee te spelen maar de swatches die ik heb gemaakt beloofde al heel veel goed. Al mijn favoriete kleuren zitten in dit palet en dat maakt het wel echt het perfecte palet.

Dat waren mijn schatten van de afgelopen tijd! Ik ben benieuwd of jij nog een pareltje hebt ontdekt die het delen waard is. Laat me weten! Oh en laat me even weten of je dit leuk vindt om te lezen.