Herfst tag

herfst, tag, autumn, lifewithanchors

Op mijn vorige blog heb ik hem ooit een keer ingevuld en vond het wel leuk om hem nog een keer in te vullen. Dus hierbij de herfst tag!

Favoriete onderdeel van de herfst: de gekleurde blaadjes, het kouder wordende weer, kaarsjes die aan kunnen oh en hardlopen in de regen!

Favoriete drankje: Sowieso thee. Ik drink het hele jaar door thee, maar in de herfst kan ik de hele dag door grote mokken thee drinken. Echt het fijnste wat er is. En af en toe drink ik ook wel eens chocolademelk.

Favoriete geur: Ik ben niet echt een geuren mens. Maar meestal betekent herfst ook dat de houtkachel weer aan gaat dus die geur is ook heel fijn. Oh en appels met kaneel.

Go-to moisturizer: een bodybutter van The Body Shop. Of de notengeur of olijf. Heerlijk om droge benen tegen te gaan!

Favoriete muziek: Ik luister altijd dezelfde muziek. Ik stem mijn muziek eigenlijk niet echt af op het seizoen. Tenzij het uiteraard kerst gaat worden, dan is het anders maar in de herfst luister ik nog niet kaar kerstmuziek!

Favoriete outfit: All Stars, panty, rokje, bloesje en lang vest. Blijft all time favorite. En dan het liefst een vest of trui met streepjes die goed onder mijn donkerblauwe bodywarmer past!

Wat wil je sowieso kopen? Vorige week heb ik een herfst wishlist gemaakt voor kleding en verder heb ik niet echt dingen daarbij die ik nog graag wil hebben. Misschien nog wat dingen voor decoratie maar verder staat er niks op een lijstje.

Favoriete plaats om te zijn? Het bos. Vooral in de tijd dat de blaadjes nog aan de bomen zitten en ze aan het verkleuren zijn. Als dan de zon er door heen schijnt is dat echt het mooiste moment wat er is! En anders lekker binnen, onder een dekentje met een boek!

Dat was de herfst tag! Ik hoop dat jullie hem leuk vonden!