Kaarten voor World Servants

kaarten, actie, kaartenactie, worldservants, kalligrafie, handlettering, handgemaakt, creatief, tekeningen, illustraties

Na maanden brainstormen, creëren, aanpassen, overleggen, gummen en laatste versies kan ik jullie eindelijk vertellen waar ik het de afgelopen maanden druk mee heb gehad. Met trots presenteren wij (Anita en ik) jullie onze set met 6 handgemaakte kaarten. 

Anita:Met World Servants ga ik dit jaar op pad naar Zimbabwe; Bulawayo. Een hele bijzondere reis die niet zonder gevolgen blijft. We helpen een gemeenschap uit een ontwikkelingsland een stap verder. Met een concreet bouwproject, het opknappen van een vakschool, helpen we de mensen zich verder te ontwikkelen. Door een nauwe samenwerking met de locals betekent het project nog zo veel meer. Het echt ontmoeten van elkaar en de andere cultuur zorgt voor verandering daar in de gemeenschap maar ook in mijn eigen leven en die van de groep jongeren waarmee ik op reis mag. En wie ben ik? Mijn naam is Anita een goede vriendin van Anna Laura. Als je me steunt, dankjewel en veel plezier met de set.

20 januari kreeg ik een WhatsApp van Anita. Of ik zin had om kaarten te maken met mooie handlettering zodat ze die kon verkopen voor haar reis naar World Servants. Op die vraag hoefde ik niet lang over na te denken. We plande een afspraak voor onze eerste brainstormsessie en daar kwamen al heel veel ideeën. In februari zette ik wat eerste ideeën op het papier en vanaf toen werkte ik bijna wekelijks aan de goede versies. Begin februari was ik helemaal klaar met het maken van mijn eindversies. Anita was ondertussen ook begonnen the maken van haar schetsen. We wilden een combinatie van tekeningen en quote en Anita zou de tekeningen maken. Tussendoor hebben we heel wat keren met elkaar afgesproken en begin mei waren we helemaal klaar. Alles ingescand en bijgewerkt op de computer en de eindbestanden gemaakt. 13 mei was de  grote dag. Na maanden hard werken konden ze eindelijk besteld worden en afgelopen vrijdag lagen ze op tafel. Onze eigen werk gedrukt. Zo bijzonder om ze dan eindelijk in handen te hebben. Iets wat je zelf hebt gecreëerd. Dat voelt heel bijzonder.

kaarten, actie, kaartenactie, worldservants, kalligrafie, handlettering, handgemaakt, creatief, tekeningen, illustraties

Het is een mooie set kaarten met 3 quote en 3 tekeningen. Een mooie afwisseling zodat je voor elke gelegenheid wel een mooie kaart hebt om te versturen. Elke kaart is met de hand getekend en geschreven wat de set uniek maakt. De set zit in een mooie verpakking wat het leuk maakt om hem zelf te kopen maar ook leuk is om cadeau te geven aan iemand.

kaarten, actie, kaartenactie, worldservants, kalligrafie, handlettering, handgemaakt, creatief, tekeningen, illustraties

Een set kun je kopen voor €10 en het hele bedrag gaat naar World Servants. Wil je graag een setje bestellen stuur dan een mailtje naar lifewithanchors@gmail.com.