Kersttafel inspiratie

kersttafel, inspiratie, kerst, tafeldekken, tablestyling, styling, tafelstyling

Morgen is het kerst en mijn taak is de aankleding van de tafel. Iets wat vorig jaar een uur voordat we gingen eten spontaan ontstond en ik dus nog heel snel dingen moest verzinnen. Dit jaar wil ik wat beter voorbereid zijn dus ging ik het internet op, op zoek naar mooie inspiratie. En dat wat ik vond, deel ik graag met jullie. 

tafelstyling, kersttafel, tafel, dinner, eettafel, inspiratie, styling, decor, craft, christmasIkea

Ikea is een van mijn lievelingswinkels en zeker met de kerst hadden ze hele leuke spullen. Toen ik deze foto tegenkwam bij een van hun styling tips werd ik heel erg gelukkigs. Ze hebben hier alles gecombineerd wat ik mooi vind. Ik weet niet of ik het een twee drie bij ons thuis zou toepassen maar het laat wel zien dat een combinatie van heel veel verschillende soorten materialen goed bij elkaar passen.

 tafelstyling, kersttafel, tafel, styling, table styling, table, christmas, kerst, craft, green

A cup of life

Iets wat je veel bij mij zult tegenkomen is het gebruik van wit, groen en bruine accentjes. Een hele klassieke tafel maar wat ik wel heel erg mooi vind.

kersttafel, inspiratie, christmastable, table, christmas, styling, table styling, red, green, white

Poppytalk

Onze tafel is helaas niet zo groot dat er een mooi lang stuk in het midden gelegd kan worden maar dat is wel iets wat ik heel graag zou willen doen. Het kan ook heel mooi met eucalyptustakken maar ook met deze dennentakken en dat rood er tussen vind ik ook heel mooi. Sowieso accenten van rood zijn heel erg mooi.

kersttafel, styling, inspiratie, kerst, tafel, table, green, inspiration, christmas

WERANNA’S

Daar heb je het weer. Wit, groen en bruin 🙂

kersttafel, tafel, kerst, styling, tafel styling, table, christmasSpoon Fork Bacon

Dit wil ik sowieso gaan maken voor onze tafel. Hier gebruiken ze alleen rozemarijn en ik ga dennentakjes gebruiken en ik ga kalligrafie gebruiken voor mijn namen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en als jullie ook de taak hebben gekregen om de tafel mooi te maken dan hoop ik dat jullie wat inspiratie heb gegeven.

Wat is jullie taak deze kerst?