Life with pictures | week 10 – kaakchirurg & werken

Vorige week legde ik weer een week in mijn leven vast. Hoewel mijn weken vaak hetzelfde zijn vind ik het toch een leuke manier om jullie mee te nemen in mijn leven en te laten zien wat ik eigenlijk allemaal doe.

We beginnen met deze foto van vorige week zaterdag. Mijn verjaardag vierde ik in delen en op zondag zou nog een familielid komen voor mijn verjaardag. Hij zou ook blijven eten en dus maakte ik een frans appeltaartje als toetje. Ik maakte deze voor het eerst, maar hij was zeker goed gekeurd!

Ik heb afgelopen week weinig gewandeld maar op zondag liep ik wel een rondje. Het was behoorlijk fris, maar wel lekker om even buiten te zijn.

Maandagochtend was ik al op tijd wakker omdat ik best wel wat dingen moest doen. Ik deed mijn ochtendroutine en las dus ook een paar bladzijden in mijn boek.

Koffie en een boek, een betere combinatie is er niet.

Ik ruimde mijn al mijn cadeautjes van mijn verjaardag op! Ik had weinig op mijn verlanglijstje staan dit jaar, maar ben wel echt heel blij met alle cadeaus die ik heb gehad.

Zo ziet mijn bed er meestal uit op maandag als ik bezig ben geweest met filmen en foto‘s maken.

Als je jarig bent geweest dan hoor je ook te trakteren op je werk, toch? Ik bakte een van mijn lievelingsdingen: brownies met stukjes walnoot.

Een rondje wandelen in mijn lunchpauze. Alblasserdam is niet de meest mooie plek om te wandelen, maar he het is wel lekker om even buiten te zijn.

Dinsdag aan het einde van de middag fietste ik naar huis. Ik ben en blijf een mooi weer fietser maar vind het eigenlijk echt niet erg om te fietsen. Ik luister het liefste naar een audioboek terwijl ik fiets en dan gaat de tijd meestal heel snel.

Koffie en nog een stukje brownie tijdens het werk. Dat opstaan om half 6 is niet heel erg, maar een kop koffie is dan toch halverwege de ochtend wel echt nodig.

En weer een rondje wandelen in mijn lunchpauze.

Ik was woensdagavond best wel laat thuis omdat ik nog een gesprek had op mijn werk. Aangezien het biddag was hadden we ook kerk. Dus zat ik met mijn eten voor de livestream van de kerkdienst.

Pannenkoeken voor ontbijt, een betere start van je dag kan je niet hebben toch?

Help! Ik zat in de wachtkamer te wachten op de kaakchirurg. Yup, afgelopen donderdag mocht ik weer. Dit keer voor de linkse kant.

Eenmaal thuis kroop ik op de bank met een icepack om mijn wang te koelen. Het duurde best wel lang voordat de verdoving was uitgewerkt voordat ik pijn kreeg maakte ik even goed gebruik van mijn tijd om..

… een online training te doen voor de verkiezingen. Vandaag zit ik weer op het stembureau en daar moest ik een online training voor doen. Het is neit zo moeilijk en ik haalde alle toetsen.

De rest van de dag bracht ik vooral door op de bank. ‘s Middags keek ik The Greatest Showman en schreef ik een blog.

‘s Avonds belde ik nog een tijdje met Mirjam en sloten we de avond af met een leessessie.

Van vrijdag is de dit de enige foto die ik heb. Ik deed een aantal dingen maar rustte vooral uit omdat ik ook dit keer best wel veel pijn had van het verstandskiezen trekken. In de middag belde ik een tijdje met mijn au pair vriendinnen en dat was heel gezellig!

Zaterdag, nog steeds met heel veel pijn. Dit keer was ik er zelfs een beetje ziek van. Gelukkig niet heel erg en deden de pijnstillers en antibiotica goed hun werk. Het gaat nu ook elke dag een beetje beter, maar ik ben blij dat ik er als goed is helemaal klaar mee ben!

Ik was erg nieuwsgierig geworden naar het interview van Harry en Meghan met Oprah dus zaterdagmiddag ging ik er naar op zoek en heb ik het gekeken. Ik vond het echt interessant om meer te weten te komen over hun leven.

Dat was mijn week! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en ik ben benieuwd of jij nog wat leuks hebt gedaan de afgelopen week!