Maand van dankbaarheid | 21 januari

dankbaarheid, januari, maand, anna laura visser, life with anchors

Daar ben ik weer met mijn lijstje van dankbaarheid. De afgelopen dagen werd ik regelmatig verrast met mooie en fijne dingen en heb ik regelmatig met een lach op mij gezicht gezeten. Ik deel je mijn mooie momenten van de afgelopen dagen.

Inschrijven voor Dabar en LCJ weekend
Ik heb me van de week eindelijk aangemeld voor aankomende zomer om Dabar te gaan doen. Vorig jaar heb ik dat ook gedaan en uiteraard wilde ik het dit jaar weer. Het duurt nog even voor dat het zover is maar ik heb er nu al zin in!
Ook heb ik me ingeschreven voor een bijbelstudieweekend van LCJ voor maart. Allemaal leuke dingen dus. Maar ik ben ook dankbaar dat ik Dabar kan doen en naar een weekend kan gaan en dat zulke dingen er zijn.

Goede berichten in het ziekenhuis
Ik heb een afwijking aan mijn oogspieren en dinsdag moest ik terug voor mijn jaarlijkse controle. Hoewel ik iets meer last heb de afgelopen maanden was het toch niet veranderd. Mijn bril doet goed zijn werk en mijn zicht blijft ook het zelfde. Iets om zeker dankbaar voor te zijn,

Christelijke radio
Gisteren heb ik de hele dag gewerkt aan een opdracht. Terwijl ik daar mee bezig was heb ik de hele tijd muziek geluisterd via een radiostation uit Amerika. Een station wat ik al heel lang ken maar niet zo heel veel meer naar luisterde. Ik wilde wat afwisseling in mijn muziek en dus is een radiostation een goed idee.

Dat was mijn lijstje weer voor vandaag!