Mijn 10 favoriete apps

apps, favorieten, favoriet, telefoon, phone, iPhone, whatsapp, spotify, rumkeeper, instagram, bloglovin

Mijn iPhone. Ik kan er niet meer zonder mee. Al lukt een paar uur best wel goed. Door de jaren dat ik nu een smartphone heb, heb ik heel wat favoriete apps verzameld die op (bijna) dagelijkse basis wordt gebruikt. Vandaag deel ik de 10 apps die ik het meest gebruik op mijn telefoon.

apps, favorieten, favoriet, telefoon, phone, iPhone, whatsapp, spotify, rumkeeper, instagram, bloglovin

Zo ziet mijn telefoon er uit. Ik houd er niet van als alles los staat over heel veel pagina’s dus heb ik heel veel apps bij elkaar gezet die bij elkaar passen. OP de eerste pagina staan vooral de apps die ik niet zo heel veel gebruik, met uitzondering van mijn wekker. Dit zijn voornamelijk de apps die al op de telefoon stonden. Op de tweede pagina staan alle apps die ik gedownload heb en dus regelmatig gebruik.

apps, favorieten, favoriet, telefoon, phone, iPhone, whatsapp, spotify, rumkeeper, instagram, bloglovin

Instagram is mijn grote favoriet. Ik vind hier veel inspiratie en ben er regelmatig op te vinden. Zelf post ik er ook regelmatig. Over persoonlijke dingen maar ook om mijn volgers bekend te maken dat er weer een nieuwe blog online staat. Volg jij me al?

Via Bloglovin’ volg en lees ik heel veel blogs. Ik doe dit eigenlijk alleen maar op mijn telefoon. Ook Life with Anchors  is op Bloglovin’ te volgen zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste blogs.

apps, favorieten, favoriet, telefoon, phone, iPhone, whatsapp, spotify, rumkeeper, instagram, bloglovin

Voor het hardlopen gebruik ik de app Runkeeper. Een app die bijhoudt waar ik heb gelopen, hoe hard ik liep, hoe lang ik heb gelopen etc. Een hele fijne app zodat ik ook mijn progressie kan bijhouden en precies weet of het goed gaat.

Paper is een notitieapp waar ik regelmatig ideetjes inzet voor blogs als ik weer een geen notitieboekje bij me heb maar ook gedachtes en andere dingen die ik moet onthouden.

Mijn andere favorieten:

  • Spotify, ik luister ontzettend graag muziek en met mijn premium abonnement kan ik overal muziek luisteren. Ideaal!
  • Pinterest (link), om ideetjes op te zoeken, inspiratie op te doen, quote op te zoeken etc.
  • de Bibliotheek, zoals je misschien weet lees ik heel erg graag en met deze app kan je ebooks lenen. Ik ben niet echt een groot fan van ebooks (heb liever een fysiek boek in handen) maar het is ideaal om boeken te hebben als ik ergens moet wachten of tussendoor een klein stukje wilt lezen.
  • Bijbel van YouVersion. ik gebruik hem niet zo heel veel maar het is erg fijn om een bijbel app op mijn telefoon te hebben staan als ik een stukje wil lezen. Ook volg ik daar regelmatig een bijbelleesplan.
  • Latergramme, om foto’s in te plannen voor Instagram. Op die manier vergeet ik niet zo snel om foto’s op Instagram neer te zetten.
  • Canon contact, mijn nieuwe camera heeft wifi en met deze app kan ik gelijk foto’s op mijn telefoon zetten. Heel gemakkelijk en kan ik ze gelijk bekijken als ik ergens ben.

Dit waren mijn 10 favoriete apps. Welke kende jij al en wat zijn jouw favoriete apps?