Mijn 5 favoriete YouTubevideo’s van het moment

Laatst realiseerde ik mij dat ik al bijna een jaar consistent aan het bloggen ben. Ik vind het echt heerlijk om te doen en geniet elke keer weer van het schrijven maar ik merk wel dat ik op het moment wat moeite heb met het bedenken van blogs. Vandaag stond eigenlijk een andere blog gepland maar die kostte wat meer tijd dan ik dacht dus in plaats daarvan maar een blog met 5 video’s die ik de afgelopen dagen heb gezien en ik graag met jullie wil delen!

een // Kara & Nate

Via Facebook kwam ik deze video tegen en dat zorgde ervoor dat ik het YouTubekanaal van Kara en Nate leerde kennen. Dit stel heeft de afgelopen 4 jaar over de hele wereld gereisd en is nu vanwege Covid terug in Amerika. Daar hebben ze een camperbus gekocht en rijden daar nu heel Amerika door.

twee // trailer The Crown

Aankomend weekend komt seizoen 4 van The Crown op Netflix en daar kijk ik echt heel erg naar uit! Ik ben vanaf dag 1 groot fan van The Crown en kan echt niet wachten totdat ik met het nieuwe seizoen kan beginnen. De trailer ziet er in elk geval al flink intens uit.

drie // The princess switch 2

I know, I know, de kerstfilms van Netflix zijn echt heel cheesy en niet van beste kwaliteit maar toch vind ik ze echt vermakelijk en kijk ik ze elk jaar. Gisteren kwam ik de trailer tegen van The Princess Switch deel 2 en ik vond dat ik het met jullie moest delen. Hij gaat bij mij in elk geval op mijn kijklijstje voor de komende weken!

vier // verjaarsdagvideo

Ik ben echt dol op The Bucketlist Family en volg ze volgens mij op elk mogelijk platform. De oudste van hun 3 kinderen werd dit weekend 8 jaar en ze hebben een hele speciale verjaarsdagsvideo gemaakt. De eerste keer dat ik de video keek heb ik bijna zitten huilen.

vijf // roomtour Ruby Granger

Al wel vaker heb ik op mijn blog verteld over Ruby Granger. Een hele gedreven student in Engeland die haar leven als student vaak laat zien. Deze week liet ze haar nieuwe kamer zien waar ze dit jaar als student woont. Een hele fijne, rustige video die me echt een goed gevoel geeft (klinkt lekker zweverig :))

Heb jij nog een video die het waard is om te kijken?

Photo by Sara Kurfeß on Unsplash