Mijn 7 favoriete youtube kanalen

Naast bloggen en blogs lezen vind ik het ook ontzettend leuk om Youtube video’s te kijken. De laatste tijd ben ik het een beetje aan het terugbrengen, de hoeveelheid van video’s want het kost uiteraard heel veel tijd. Uiteraard heb ik een aantal favoriete mensen die ik graag volg en kijk. 

Casey Neistat

Van filmmaker tot dagelijks vlogger. Maar Casey is niet zomaar een vlogger. Zijn video’s zijn eigenlijk gewoon kleine films. Hij is eigenlijk de enige van wie ik dagelijks zijn video’s kijk. Hij is ontzettend inspirerend en heeft een hele goede workethic. Daar kan ik nog veel van leren!

Sara Dietschy

Ik ontdekte Sara door Casey want zij had een video gemaakt over hoe je video’s maakt zoals Casey en ze heeft daar een hele grote, nieuwe following gekregen waaronder ik. Sara is creatief en heeft een aantal mooie series die voor mij als creatief persoon ontzettend inspirerend zijn.

The Michalaks

The Michalaks is een gezin uit Londen met een zoontje, die te schattig is. Wekelijks hebben ze een video van gemiddeld een half uur met daarin beelden van hun week. En niet zomaar beelden, echt de meest mooie beelden en de video’s zijn heel goed en mooi geëdit.

Niomi Smart

Niomi is ontzettend inspirerend op het gebied van sport. Ze sport heel veel leeft verder qua voeding ook heel erg gezond. Op dit moment is ze bezig met een receptenboek en die staat sowieso op mijn lijstje. Ik kan nog heel veel van haar leren.

Soul Pancake

Soul Pancake kijk ik vooral vanwege Kid President. Een jongen die inspirerende video’s maakt voor kinderen maar ook voor volwassenen om de wereld een stukje beter te maken.

New Age Creators

New Age Creators heb ik ontdekt via Soul Pancake omdat ze nu een paar maanden voor hen video’s maken. Korte video’s met een goede boodschap.

Cambria Joy

Cambria is een christelijk meisje die video’s maakt over voornamelijk gezondheid en sport. Maar het blijft gelukkig niet daarbij maar ze geeft vaak er nog een boodschap bij als verdieping. Je vind niet heel veel christelijke youtubers en toen ik haar ontdekte was ik ontzettend blij. Iemand die motiveert om te sporten maar daarbij een goede boodschap bij geeft. Dat geeft een extra dimensie aan haar video’s en dat maakt mij erg blij.

Dit was mijn rijtje favoriete vloggers. Kijk jij wel eens Youtube video’s en zo ja, wie/wat kijk je dan?