Mijn dromen voor 2016

Dromen, Wanderlust, 2016, Anna Laura Visser, Anna Laura, Life with anchors

Mijn doelen voor 2016 heb ik al gedeeld met jullie. Maar naast doelen heb ik ook dromen. En die dromen wil ik graag met jullie delen vandaag. 

5 km hardlopen
Vorig jaar was het een doel, nu is het een droom. Ik wil heel graag hardlopen maar er zijn nog wat barrières zo vertelde ik in mijn doelen. Toch hoop ik dat ik aan het eind van dit jaar 5km kan hardlopen. Je moet toch ergens beginnen als je grote droom is om de marathon in New York te lopen (droom!)

Naar Londen
Een aantal jaar geleden ben ik met school naar Engeland geweest. We hadden toen maar een paar uur in Londen en ik heb toen dus niet heel veel gezien. Dit jaar zou ik dus dan ook heel graag een trip maken naar Londen. Ik wil dit doen met mijn zus maar we gaan zien hoe het gaat lopen, anders wordt het het jaar daarop.

Een kalligrafie workshop volgen
Ik wil heel graag verder met mijn kalligrafie en leren schrijven met een kroontjespen. Ik zou dus heel graag een workshop willen volgen om mijn skills te verbeteren. Zo’n workshop is niet heel goedkoop maar misschien een leuk cadeau voor mijn verjaardag.

Dit zijn mijn grootste dromen voor dit jaar. Maandelijks wil ik je mee gaan nemen in mijn doelen voor die maand en kleine dromen.

Heb jij nog dromen voor dit jaar?