Mijn 5 favoriete blogs van dit moment

Naast dat ik zelf blog volg ik ook een heel rijtje andere bloggers. En daar zitten een aantal bij die elke dag lees en waar ik vaak heel erg blij van wordt. Ben je benieuwd welke blogs ik graag volg? Lees dan snel verder.

Younique
Femke heeft een leuke schrijfstijl en heeft regelmatig wat herkenbare situaties. Haar blogtips zijn erg handig en ze deelt regelmatig leuke afbeeldingen.

A cup of life
Shifra is altijd vrolijk (ik niet altijd) en is altijd aan het diy’en (mijn droom). Ze is een inspiratie op interieur gebied en ik vind haar wekelijkse snapshots ook ontzettend leuk om te lezen.

Annemerel
Hardlopen vind ik ontzettend leuk om te doen. Zul je trouwens niet zeggen nu het op zo’n laag pitje staat. Maar ze is echt een voorbeeld in het volhouden van het hardlopen en wat ze daar allemaal al mee heeft bereikt. Ze geeft regelmatig handige tips voor hardlopers die ik dan ook heel graag gebruik!

The small things blog
Kate is Amerikaans, getrouwd en heeft 2 hele lieve kinderen. Ze is heel erg bekend om haar haarstijlen en dat is ze ook bij mij. Haar haarstijlen vind ik altijd heel erg leuk en ik probeer ze dan ook regelmatig uit.

Dinastie
Dina volg ik nog niet zo heel erg lang maar wat ik van haar heb gelezen is erg leuk. Ze geeft me altijd heel veel inspiratie en dat maakt het ook altijd heel erg leuk!

Welke blogs volgen jullie?