Mijn gevonden schatten #4

Zo aan het begin van de maand vond ik wel een goed idee om weer een wat schatten met jullie te delen die ik de afgelopen tijd zelf heb ontdekt. Wie weet zit er wat tussen wat jij ook leuk vind.

een // grackle

Een aantal weken geleden ontdekte ik het YouTubekanaal van Grace Booth aka Grackle. Grace is 22 jaar, afgestudeerd als bakker, super engels, ontzettend grappig en klein detail, christen. Ze maakt op het moment fulltime video’s en ik geniet echt van haar video’s. Haar content is super clean en heel erg fijn om naar te kijken. Toen ik haar net ontdekte heb ik in die week bijna elk vrij moment wel een video van haar gekeken.

twee // smoothies

In een van mijn blogs een tijdje geleden vertelde ik het al. Ik maak op het moment regelmatig smoothies. Ik heb soms wat moeite om “gewoon” fruit te eten. En omdat het natuurlijk toch wel heel erg belangrijk is dat je fruit eet probeer ik nu regelmatig een smoothie te maken. Mijn smoothie bestaat uit: banaan, een geschilde appel (anders heb je stukjes schil), bevroren frambozen, bevroren blauwe bessen en melk. Ik deed het eerst met water maar ik ontdekte dat het met melk wat romiger wordt en dat het dan wat lekkerder is.

drie // briefwisseling met mirjam

Een beetje zelfpromo is dit wel, maar ik ben er heel erg enthousiast over. Waarover? Nou over mijn briefwisseling met Mirjam op onze blogs. Mocht je ze gemist hebben, hier vind je de brieven van Mirjam aan mij en hier vind je mijn brieven aan Mirjam. Over twee weken schrijft Mirjam weer een brief aan mij.

vier // the jane austen society

The Jane Austen society is een nieuw verschenen boek wat ik van de week tijdens een rondje Amazon en Goodreads tegenkwam. En ik kan het boek maar niet uit mijn hoofd krijgen. Ik ben niet perse een heel groot fan van Jane Austens boeken maar op de een of andere manier ben ik echt super benieuwd naar dit boek. Op dit moment is het boek alleen nog maar in hardcover te verkrijgen en dus heel duur en wacht ik nog even met bestellen. Maar zodra het boek er is in paperback dan komt deze in huis.

vijf // downton abbey

Downton Abbey is geen nieuwe ontdekking want ik heb de serie een aantal jaren geleden al helemaal gezien maar sinds een paar maanden heb ik Amazon Prime en ben ik de serie weer opnieuw aan het kijken. Ik heb altijd een hele ris series in mijn kijklijst staan maar kom altijd weer terug bij een serie die ik al een keer gezien heb, maar ik kan echt wel heel erg genieten van Downton Abbey. En het leuke is, is dat je altijd wel weer wat nieuws ontdekt.

Heb jij nog nieuwe dingen ontdekt?