Mijn gevonden schatten #5

Een beetje later dan normaal op woensdag maar daardoor niet minder leuk denk ik. Vandaag geef ik je weer eens een lijstje met allemaal leuke ontdekkingen en dingen die mij op het moment gewoon bezig houden.

een // bookish things

Al een tijdje ben ik geabonneerd op het kanaal van Jesse the reader. Hij maakt filmpjes over boeken (duh) en vorige week zette hij een video op YouTube met allemaal verschillende boekendingen die hem op zijn gemak stellen. Bijna alle dingen die hij zei kon ik helemaal mee inkomen en hij is te fijn om hem niet te delen.

twee // you say – The Piano Guys

Dit is hele recente vondst, namelijk van vanochtend. Ik zag hem vanochtend in mijn abonnementenbox op YouTube staan en besloot hem te luisteren aangezien het liedje You Say van Lauren Daigle grote favoriet is. En wow wat een mooie reproductie hebben The Piano Guys van dit nummer gemaakt. Hij staat al de hele ochtend op repeat.

drie // schrijven met vulpen

Een aantal jaren geleden heb ik een hele tijd met een vulpen geschreven en dat vond ik echt fantastisch. In Engeland mistte ik mijn vulpen en heb ik een aantal keren op het punt gestaan om een prachtige Lamy vulpen te kopen. Nu terug in Nederland ben ik ook weer begonnen met schrijven met mijn vulpen en ik vind het echt heel fijn. Ik heb er eentje van de Hema en die doet het echt helemaal prima maar nu wil ik stiekem toch wel weer heel graag eentje van Lamy.

vier // Het rode lint

In april schreef ik een recensie over het boek The red ribbon. Vorige week ontdekte ik dat bij Uitgeverij KokBoekencentrum de Nederlandse versie van het boek is verschenen. En hoewel ik het boek dus al een keer heb gelezen ben ik stiekem toch wel een beetje nieuwsgierig naar de Nederlandse vertaling.

vijf // The bookclub moments

Twee weken geleden ben ik eindelijk met een bookstagram begonnen. Ik wilde het al een hele tijd maar wist niet zo goed hoe en wat. Uiteindelijk heeft Mirjam mij geholpen met het bedenken van een naam en ik ben echt super enthousiast. Ik ben nog een beetje in de opstartfase maar ik zit echt al vol ideeën!

zes // Scribbling grace

Al een aantal keren had iemand mij dit Instagramaccount gestuurd. En sinds kort volg ik haar ook. Ze doet voornamelijk prachtige biblejournaling en in haar stories deelt ze ook heel veel andere dingen rondom bijbelstudie en prayer journaling. Super inspirerend en helpt mij ook heel erg om mijn bijbelstudietijd te verbeteren!

Dat waren mijn vondsten van de afgelopen tijd. Heb jij nog wat leuks ontdekt de afgelopen tijd?