Muziek | Bethel Music

muziek, bethel, music, Brian, Johnson,

Sinds ik vorig jaar in februari voor het eerst het liedje “No longer slaves” hoorde van Bethel Music was ik verkocht. Ik draaide het liedje dagenlang en ging op zoek naar andere muziek van hen en heb ze niet meer losgelaten. Elk nieuw album wordt hier met open armen ontvangen en ik heb al regelmatig met tranen in mijn ogen gezeten omdat het nummer mij zo raakte. Normaal gesproken raak ik snel uitgekeken op muziek maar nummers van hen kan ik blijven draaien. Vandaag deel ik mijn favoriete nummers van Bethel Music. 

No longer slaves

Het allereerste nummer wat ik hoorde. Ik vind dit niet de fijnste versie maar er is geen andere versie van dit nummer te vinden maar het gaat tenslotte toch om de tekst.

Ever be

Dit liedje staat regelmatig op repeat. Voor mij een van de mooiste nummers die er ooit is gemaakt en wat een hele diepe betekenis heeft.

Glory to glory

Dit nummers is van het nieuwste album Have it all. Opnieuw een heel mooi album vol met mooie liederen. Dit nummer is een van mijn favorieten van dit album. Het is trouwens echt lastig om een keuze te maken wat echt mijn favorieten zijn, want ik vind er zoveel mooi!

Spirit move

Ook dit is een nummer van het nieuwste album. Ik ben een groot liefhebben van de muziek van Kalley Heiligenthal dus ook dit nummer moest in mijn favorieten.

Highest praise

Dit is een nummer van een solo-album van een van de zangeressen van Bethel Music. Een prachtig album met de meest mooie liederen en hele mooie video’s. Het is prachtig nummer waar ik graag op meezing.

Ik kan er nog veel meer noemen maar ik denk dat ik het maar hierbij laat. Ik hoop dat jullie ook van deze muziek kunnen genieten!

Kende jij Bethel Music al en zo ja, wat is jouw lievelingsnummer?